0

Ne hízzunk anyák napján sem!

2013. April 23. Tuesday

Miért kellene anyák napján cukorral bombázni anyukáinknak és saját magunkat? Készíts meglepi sütit anyukádnak diétásan. Tedd különlegessé az anyák napját, lepd meg házi készítésű diétás tortával  pitével, aprósüteménnyel anyukádat és nagymamádat. 1 csokor virág és egy szép anyák napi vers kíséretében a legszebb ajándék lesz.

Valami igazán különlegesre vágysz? Készíts diétás tortát. Dekorálhatod virágos kosár formájúra, vagy készíthetsz finom diétás diós tortát, diétás répa tortát, vagy narancskrémes tortát. anyak-napja

dietas-suti-anyak-napjaanyak-napja-sutianyak-napjara-dietas-suti

A diétás meggyes pitével sem lőhetsz mellé, ízletes igazi tavaszi ízvilág, és ráadásul nagyon gyorsan elkészül, könnyen szállítható. Ha kuglóf formában, vagy kapcsos torta formában készíted, tökéletes ünnepi hatást kelt a meggyes süteményed. Készíthetsz gyümölcs tortát is anyák napjára. Könnyű finomság a családnak.dietas-kuglof-anyak-napjadietas-anak-napi-pite


Valami gyorsat, szépet szeretnél? Cukormentes csokit olvassz meg és márts bele eper, illetve cseresznye, meggy darabokat. Nagyon ízletes a gyümölcs egy kis csokival.

eper-anak-napjara

Anyák napi ajándéknak is tökéletesek a házi készítésű kekszek, apró diétás sütemények. Csomagold őket szép dobozba, és lepd meg vele édesanyádat. 

cukormentes-anyak-napjaanyak-napja-dietas-suti

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply