0
Karácsony Otthon

Az én karácsonyi ajtódíszem – karácsonyi ötletek

2013. November 30. Saturday

karacsonyi-ajtodisz-diyPár hónapja bolhapiacon találtam egy szép, nagy, vesszőből font koszorút, amit nem lehetett ott hagyni. Tudtam, hogy karácsonyra nagyon jó hasznát fogom venni, sőt végül úgy döntöttem, hogy inkább olyan lakásdekorációt készítek belőle, amit máskor is használhatok, mert olyan nagy, hogy nem szeretném elcsomagolni hónapokra.

Időközben kaptam egy ragasztó pisztolyt is, ami már nagyon hiányzott a készletemből, de most meg van, sőt extra 50 ragasztó sticket is beszereztünk, úgyhogy most már nincs megállás, ha valamit ragasztani kell, én egyből ott termek.

A potpourrit szeretem, mert természetes szárított virágokat, terméseket tartalmaz, van belőle különböző illat, vagy natúr és akármilyen színvilágban beszerezhető. Mivel inkább a természetes dolgokért vagyok oda, ezért egy natúrabb árnyalatot választottam a karácsonyi ajtódíszhez, vaníliásat -szerencsére egyikőnk sem allergiás rá-  és ezzel, illetve a ragasztópisztoly segítségével szépen kidekoráltam az egész koszorút.

Nagyságtól függően akár több órát is igénybe vehet, de egy film alatt simán el lehet készülni vele. Igaz, arra már nem emlékszem mit néztünk, de azt tudom, hogy a koszorú nagyon szép lett.

Szintén fonott, színeiben harmonizáló harangocskát kötöttem rá, és már kész is volt. Még mindig nem döntöttem el, hogy hova akasszam, de elképzelhető hogy a bejárati ajtóra fogom, belülről, szépen feldobná az előszobát. Majd az ünnepek után a harangot le lehet kötözni róla, és önmagában is nagyon tetszetős számomra.

ajtodisz.karacsonyra

potpourri-ajtodisz-karacsonyra

potpuris-ajtodisz

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply