0
Karácsony Otthon

Kötött, horgolt, anyagos DIY karácsonyfadíszek

2014. November 2. Sunday

Bizony, úgy érzem, már nyugodtan megoszthatok veletek pár ötletet, hogyan készítsünk otthon karácsonyfadíszeket, hiszen munka, háztartás, család mellett jó, ha időben neki látunk, és apránként elkészítjük a díszeinket. Most van még időd, hogy idén a díszeidet lecseréld saját készítésű karácsonyi díszekre.

Én már tavaly eldöntöttem, hogy idén kicsit vintages karácsonyfánk lesz, és a kiárusításokat meg is céloztam karácsony után, így töredék áron jutottam aranyosabbnál-aranyosabb díszekhez, amiket valójában otthon is nyugodtan el lehet készíteni. Amire szükség van némi anyag, vagy fonal, és idő, na és egy kis kreativitás.

Ha tudsz horgolni, kötni, akkor a régi megkopott gömbökre készíts ruhát, az új diy karácsonyfadísz nagyon szép lesz. Vagy horgolj angyalkákat, karácsonyfát, rénszarvast, csengettyűt, és keményítsd ki őket. Mindössze az fonalat kell megvenni hozzá, de ez fillérekbe kerül ahhoz képest, hogy boltokban mennyi pénzért lehet hozzá jutni egy-egy horgolt diy díszhez, már ha egyáltalán lehet kapni.

sajat-kezsitesu-karacsonyfadisz kotott-karacsonyfadisz horgolt-karacsonyfadisz karacsonyfadisz-diy f34cde910da7c5a7780f5e4bbbcc2773

Nagyon tetszenek a varrott karácsonyfa díszek is. Könnyű anyagból készítve, vattával vagy vatelinnel kitömve nem lesznek túl nehezek, és olyan nagyon egyediek. Lehet készíteni szívecskéket, hópelyheset, lehet rájuk hímezni, lehet egyszerű, vagy színes anyagból. Kézzel is be lehet szegni őket, de ha van varrógéped, ne félj használni, tényleg percek alatt meg vannak, és a gyerekek is tudnak segíteni, kitömni.

varrott-karacsonyfadisz olcso-karacsonyfadisz legszebb-diy-karacsonyfadisz karacsonyi-disz karacsonyfadisz-hazilag karacsonyfa-diszek diy-karacsonyfa-disz diy-karacsonyfadisz

Ezeket a szépségeket akár ajándékba is elkészítheted azoknak az ismerőseidnek, rokonaidnak, akikről tudod, hogy értékelik ezeket a díszeket.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply