0
Karácsony Otthon

Karácsonyi gyertyás díszek

2013. December 12. Thursday

A gyertya meleg fénye nem csak jó hangulatot teremt, melegséget áraszt, és kellemes pislákolásával ünnepi hangulatot hoz otthonunkba. Dekorációnak is tökéletes. Nálunk ahogy beköszönt a hidegebb idő, és egyre hamarabb sötétedik, hirtelen tele lesz a lakás gyertyákkal. Leginkább a mécseseket vásárolom, mert nagyon sok gyertyatartónk van, kicsi, nagy, lampionos, lámpás formájú, de szeretem az illatos gyertyákat is. Az idei adventi koszorúnkat nagyon egyszerűen oldottam meg, poharas gyertyákat vettem. Eredetileg szerettem volna magam készíteni, kis teás csészékbe, amiket a bolhapiacon akartam beszerezni, de kicsúsztam az időből, így maradt a gyors verzió. Bordó, forralt boros, fűszeres illatú gyertyákat ragasztópisztollyal ragasztottam fel. Ezeket a gyertyákat azért szeretem, mert miután elégtek a maradékot kikaparom, jól elmosom az üveg tartót és vagy új gyertyát öntök bele, vagy kidekorálom, és új mécsestartónak használom, vagy éppen a sminkes ecseteimet, apróságokat tárolok bennük.

Egy azonban biztos, hogy a karácsonyi hangulat megteremtéséhez elengedhetetlen a sok-sok gyertya. Inspiráció gyűjtésnek megint csak gyűjtöttem pár képet, hogyan helyezd el őket, milyen ötletes megoldások vannak, és miért érdemes idén is beszerezni a teamécseseket még időben?

christmas-candles-ornaments-554x554 egyszeru-karacsonyi-gyertya gyertas-karacsonyi-dekoracio gyertya-karacsony karacsony-dekoracio karacsonyi-dekoracio-fahejjal karacsonyi-dekoracio-gyertyaval karacsonyi-diszek karacsonyi-egesor-hazilag karacsonyi-gyertya-dekoracio karacsonyi-gyertyák-mindenhol karacsonyi-lampion karacsony-lampas karacsonyos-gyertya karacsonyos-gyertya-otletek

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply