0
Karácsony

Tematikus karácsonyi ajándék csomagok

2014. December 17. Wednesday

Még mindig nincs meg az ajándék mindenkinek, és bajban vagy egy két rokonnal, baráttal, hogy mivel lepd meg őket? Készíts nekik össze egy tematikus ajándékcsomagot karácsonyra. Ha tudod mi a hobbija, mivel szeret foglalkozni szabad idejében, akkor máris nyert ügyed van. Azt szokták mondani, hogy karácsonyra túl hasznos ajándékok helyett inkább valami mást találjunk, az anyukák ne ilyenkor kapjanak fakanál készletet, vagy a család összes tagja zoknit. Bár őszinte leszek, gyerekkoromban én nagyon örültem a színes zokniknak is a játékok, könyv mellett, sőt még most is. A körítés a lényeg, abból kiderül, hogy azért kapod mert nem volt más ötlete az illetőnek, vagy szeretettel gondolt rád, amikor a pár pihe-puha zoknit becsomagolta, hogy a téli napokon biztosan meg ne fázz.

Azért ha szeretnél tényleg kreatív lenni, akkor zokni helyett maradj inkább a tematikus csomagoknál, ami nagyon praktikus, mert egyszerű, és hasznos dolgokból tudsz mégis nagyon ötletes, és nem egészen hasznosnak tűnő ajándékot kreálni.

Ha valaki a konyhában szereti tölteni a szabad idejét, akkor igenis nem gond, ha valami konyhai csomaggal leped meg, vagy ha barkácsolni vagy kertészkedni szeret, akkor olyannal. Gondolj bele, ha te is kapnál egy olyan csomagot, amiben a kedvenc hobbidhoz való kellékek vannak, még ha a legapróbbak is, biztos lennél benne, hogy az illető tényleg rád gondolt, amikor ezeket a dolgokat beszerezte.

Hogyan állítsuk össze a legtökéletesebb tematikus ajándék csomagokat? Íme néhány tipp. Képek forrása

ajandek-csomag-barkacsoloknak ajandek-csomag-fozni-szeretoknek ajandekcsomag-kerteszkedoknek ajandek-csomag-suti-sutoknek ajandek-csomag-teakedveloknek ajandek-cssomag-kave-fuggoknekkaracsonyi-ajandek-csomagok ötletes-ajandek-karacsonyra tematikus-ajandek-csomag

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply