0
Húsvét

Húsvéti DIY dekoráció

2014. April 17. Thursday

Tegnap kitettem a húsvéti ajtódíszt, mivel vasárnap és hétfőn nem leszünk itthon, így addig is tudjuk élvezni a látványt. Egyébként itt nagyon kevesen készítenek- vagy inkább vesznek- ajtódíszt húsvétra, pedig olyan szépeket lehet készíteni. Nem azért, hogy a “nyusziipar” zsebeit tömjük. Gyerekekkel jó szórakozás, kézügyesség fejlesztő, és picit megújul a lakás tőle, felfrissül, tél után a sok szín, az extra dekorációk mind jó kedvre derítenek. A DIY – csináld magad dekorációk sokkal értékesebbek, jó időtöltés, és otthonossá, egyedivé varázsolják a lakásodat, megtölti egyéniséggel.

Te is készítesz dekorációkat húsvétra? Olyan szuper ötleteket szedtem össze, amihez tényleg nem kell sok minden, mégis feldobják a lakást. Az ünnepek nagyon jók arra, hogy kilépjünk a hétköznapokból, és a készülődés alatt töltődünk, emlékezetes pillanatokat gyűjtünk, tartalommal töltjük meg a napokat.

Ehető dekoráció az asztalra, olyan jók nem?

husveti-dekoracio-otletdekoracio-husvetra GHK44EAS4ASavoury Easter breakfast

Ajtódísz vesszőből, virágból, vagy esernyőből.husveti-ajtodisz husveti-otletekhusveti-csokor

Hímes tojásokkal sosem hibázhatsz, fesd meg őket kedvedre, vagy ültess apró kerti virágokat a tojáshéjba, így az ünnepek után könnyen ki lehet ültetni, vagy el lehet ajándékozni. Ha műanyag kanalakat megfestesz, és cserépbe teszed és felcímkézed nagyon jó ültető kártyákká válnak, vagy éppen személyre szóló ajándékokká, ha a cserepeket ajándékokkal töltöd meg. husveti-dekoraciokhusveti-tojasdekoraciohusveti-himes-tojas husveti-kisviragok

Papír dekorációk – letisztult dekoráció, a nyuszis kép, vagy lampionból készíthetsz nyuszit, ha lámpaburaként használod még világítani is fog. Nyuszis futómintát kivágva a sütis tálat, poharakat dekorálhatod.
husveti-kep

husveti-lampa

husveti-tortadisz

Ha szeretsz varrni, akkor készítsd saját kezűleg a húsvéti ajándékokat a gyerekeknek, varrj nyuszit, vagy egy sima fehér pólóra díszíts ki. Varrhatsz tulipánokat is, az anyag tulipán ráadásul egész évben nagyon jó dekorációja a lakásnak.husveti-nyuszi husveti-tojasos-polohusveti-tulipanos-dekoracioképek forrása

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply