0
Húsvét

Húsvéti édességek – diétás sütik és nasik

2014. April 16. Wednesday

Húsvéti sütiken gondolkodtam, amit nem nehéz elkészíteni, diétás, cukormentes és lehetőleg lehessen húsvétosra dekorálni. Nem volt nehéz dolgom, nagyon jó és egyszerű ötleteket találtam, így nem kell a konyhában állnod egész nap, élvezd ki te is az ünnepeket, a családdal töltött időt.

Diétás sajttorta. Mi sem egyszerűbb, mint a sajttorta. Készíthetsz sütős vágy zselés változatot is, amikor teljesen megdermedt csak szeleteld fel , dekoráld, és máris kész a répára emlékeztető desszert.

husveti-cheesecakeGyümölcstálak – a legegészségesebb megoldás, ha gyümölcstortát, vagy gyümölcstálat késítesz. ha tudsz dinnyét szerezni, akkor az alsó megoldás a nyerőhusveti-dietas-nasi husveti-gyumolcs-tal

Gyerekeknek -de akár felnőtteknek is- készíts tej shaket, banánnal, mangóval, kókusszal, dekoráld nyuszi fülekkel, hogy mókás legyen. A felnőttek biztosan nem fognak megharagudni, ha koktéllal töltöd fel az üvegeiket, csak vigyázz, nehogy gyerek kézbe kerüljön.

husveti-ital

Nyuszis cupcake – diétás muffin alapot, ami lehet bármilyen kedvelt muffin, bár az alkalomhoz diétás répás muffint tudnék elképzelni, vonj be cukormentes krémmel, kókuszossal, vagy vaníliással, marcipánból készíts füleket, de akár papírból is készülhet – így biztosan nem lesz cukros kísértés a közelben.husveti-muffin Diéts nyuszis keksz. Gyakorlatilag bármilyen diétás keksz alapot használhatsz, még mézeskalácsot is, ha épp az tetszik, majd tojásfehérjét keverj ki nyírfacukorral, azzal kend le, és fesd meg a képen látható mintára, a hurkapálcikára egyébként nyuszis, kiscsibés, tojásos formákat is tehetsz.

husveti-suti Reggeli diétás nyuszis palacsinta – nagyon édes ötlet, egyszerű elkészíteni, és biztos díjazni fogja a család, sőt készíthetsz palacsinta “nyalókákat” is.husveti-suti-otlet husveti-tojas-palacsintaképek forrása

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply