0
Diéta és Fogyókúra Diétás sütik, édesség Húsvét

Nyuszis torta Húsvétra

2013. March 19. Tuesday

Milyen egyszerű, ez a diétás nyuszi fenekét mutató torta. Ötletes és egyedi diétás süti, és nem a nyuszi pofijával kell bajlódni. Ráadásul bármilyen ízkombinációban elkészítheted, cukormentesen, szénhidrát csökkentett lisztből, és még a család sem fogja észre venni a különbséget, hogy diétás süteményt fogyaszt.

Süss 1 diétás piskóta lapot egy kuglóf formában és 3-at muffin formában.

nyuszi-torta-alap

A diétás piskótát vágd félbe és töltsd meg tetszés szerint krémmel. Húsvétra egy nagyon finom diétás vaníliás krémet javasolnék erdei gyümölccsel.

nyuszis-suti-sablon

Diétás vanília krém elkészítése >>

2 muffin formájú diétás piskótának vágd le a tetejét. Az alja lesz a két lába a nyuszinak, amire egyenként tegyél egy egy pillecukrot, hogy a végén aranyos talpacskával díszíthesd, és a 3. muffin formát használhatod a nyuszi farkának.

Készítsd el a diétás tejszínes krémet. Ezzel kend be kívülről a nyuszit mindenhol és szórd le kókuszreszelékkel, majd fondantból vágj a tappancsára mintát és papírból füleket.

husveti-dietas-nyuszi-torta

Ugye milyen egyszerű egy diétás nyuszis tortát készíteni?

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Emma 2015. March 18. Wednesday at 11:06

    Nagyon aranyos ez a kis nyuszipopó torta, szeretném elkészíteni Húsvétra. Az egyetlen bajom, hogy nem találom a receptet a diétás tejszínes krémhez, amivel be kellene kenni a piskótát 🙁

  • Leave a Reply