0
Otthon Vidék és vintage

DIY kavics dekoráció – filléres lakberendezési tippek

2014. June 11. Wednesday

A kagylókat már kitárgyaltuk, nagyon ötletes diy dekorációkat lehet belőlük készíteni, de mi a helyzet a kavicsokkal? Voltatok már kavicsgyűjtő körúton? Haza szoktatok vinni egy-egy szép kavicsot? Folyópartokon és vízpartokon lehet a legszebb lapos, kicsi, nagy, fekete, fehér, szépen kerekre koptatott köveket találni. Ha idén vízparton nyaralsz, ne térj haza egy nagy zacskó kavics nélkül. Miért pont nyaraláskor gyűjts kavicsot? Mert az ebből készült vintage dekorációra ha ránézel, a szuper nyaralás emléke fog beugrani.

Kagylós DIY dekoráció

Viszont ha ezzel egy sétára rá tudlak venni már az is nagyon jó. Extra mozgás, ráadásul cipeled is a kavicsokat, sőt ha bevonod a családot is, a gyerekeket jó időre lekötheted és jó kis hétvégi program kerekedhet belőle. Először is meg kell találniuk a legszebb kavicsokat, majd ezeket otthon együtt felhasználhatjátok.

Azon túlmenően, hogy lefestheted őket, és rajzolhatsz rá bármit, egy ragasztópisztoly és sok türelem segítségével akár még a konyhát is kicsempézheted vele.

Kavicsfestés gyerekekkel

Olyan egyszerű, mégis izgalmas a gyerekekkel együtt gyűjtögetni és festegetni a köveket. Biztosan ti is találtok a közelben egy jó kis kavicsgyűjtő helyet. A mellett, hogy akár egy egész szafari parkot létrehozhattok kavics állatkákból, még készülhet dominó is vagy éppen a veteményeskertbe apró díszecske, hogy biztosan tudd mit és hova vetettél.

diy-kavics-dekor kavics-allatkak kavics-allatok kavics-emberek

Kisiskolásoknak, ovisoknak a kavicsból készült ABC, a kavics számok is ötletesek, játékos tanulás sokat ér.

DIY kavicsos ötletek felnőtteknek

Olyan saját készítésű dekorációkat készíthetsz kavicsból, hogy magad is csak ámulni fogsz. Na persze legtöbb időigényes, de szerintem megéri. Főleg ha bele gondolok abba, hogy van egy régi tükröm, amit szinte fillérekből ujjá varázsolhatok, ingyen gyűjtött kavicsok és ragasztópisztoly segítségével.

kavicsos-diy

A konyhai kavicsfal is hatalmas ötlet, ahol gondolom már nem ragasztópisztolyt érdemes használni, de ez is azon kívül, hogy sok ideig tart mire megtalálod a megfelelő darabot filléres ötletnek számít.

kavics-csempe

A cserépkályháról ne is beszéljünk. Na persze itt szakember véleményét azt hiszem, nem árt kikérni.

kavics-kandallo

A kavicsból készült faliképeket akár el is ajándékozhatod, barátaidat, családtagjaidat meglepheted a saját készítésű ajándékokkal.

képek forrása

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply 40 Easy Rock Painting Ideas for Beginners - Hercottage 2019. January 15. Tuesday at 23:33

    […] Image Source […]

  • Leave a Reply