0
Karácsony

Adventi dobozka – ingyenesen letölthető sablon

2014. November 12. Wednesday

Készítettem nektek egy adventi doboz mintát, amiből nagyon szép, különleges adventi naptár készíthető. Nekem nagyon tetszettek tavaly is a megszokottól eltérő adventi naptárak. A 24 adventi dobozka, fellógatható, elhelyezhető sütis állványon, egymás mellé pakolható, polcon szépen elrendezhető, egy kosárba is bedobálhatod őket, csak ne felejtsd a számozást.

Egyedi adventi naptárak – DIY adventi naptár ötletek

adventi-naptar-doboz

Az adventi dobozkába nem muszáj csokis meglepit rejteni, főleg, ha te sem szereted, ha a gyerekek/párod minden nap csokizik. A mini dobozokba olyan sok minden beszerezhető még, hiszen időben elkezdtünk készülődni idén is, így van még rengeteg idő. Készíts egy listát, írj rá 24 ötletet, vegyesen legyenek benne programokról szóló jegyzetek, apró játékok – gyerekeknek, szerelmes üzenetek – pároknak. Nem kell nagy dolgokra gondolni, például tudod hogy melyik nap esik hétvégére, amikor biztosan ráértek, olyankor ígérj az adventi naptárban a gyerekeknek korcsolyázást / ha esett a hó akkor szánkózást, hógolyózást, popcornos mese/film délutánt, kakaózós társasozást, adventi vásárba látogatást- forró csokival és/vagy mézeskaláccsal.

adventi-doboz-minta

Ha párodnak készítesz adventi naptárat, ott sem kell izgulni, olyan hamar meg fog telni a 24 adventi dobozka. A korcsolyázást, adventi vásárt – forralt borral a nagyok is élvezik. Habfürdős este, masszázs, kandalló előtti esti csevej, esti telefon kikapcsolós, összebújós este, ágyban maradós félnap – hétvégén, bowling, biliárd, bármi amit élveztek együtt csinálni. Készíthetsz vacsi helyett csemege tálat, és szemezgessetek kedvetekre egy pohár bor mellett. Nem kell eget rengető, drága dolgokra gondolni, és nem kell túlcifrázva tervezni sem. Ne zsúfolj be korcsolyázást szerda estére, ha tudod, hogy mindketten hullák vagytok munka után. A meglepi legyen tényleg élvezetes, olyankor inkább válassz egy masszázst, vagy egy Ő kedvenc filmjét, fürdőzést gyertyafény, lágy zene mellett. Relaxáljatok, pihenjetek aktívan vagy passzívan és élvezzétek ki az ünnepi időszakot, hiszen miért ne lehetne minden nap különleges?

nyomtathato-ajandek-doboz

Nyomtass 24 darabot az adventi dobozkákból, és számozd be őket. Ha van rá lehetőséged kemény papírra nyomtasd, így egyszerűbb dolgod lesz, ha sima papírt választasz, akkor ragaszd rá kemény lapokra, vágd körbe és ragaszd össze a széleit. Nekem mázlim volt és a férjem öntapadós vastagabb papírra tudott nyomtatni a cégnél – még jó, hogy a főnök nem tud magyarul, így ezt nem olvassa – úgyhogy se külön ragasztanom nem kellett másik papírra és a szélek összeragasztásával is egyszerű dolgom volt.

adventi-doboz

Adventi doboz sablon letöltése- ingyenesen nyomtatható 

(katt a linkre, jobb klikk a képen, és mentés másként)

Kérlek, ha máshol is megosztanád, csak a linket tedd ki, és innen le lehet tölteni!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Csicsi 2014. November 14. Friday at 06:39

    Egy újabb hasznos gyöngyszem – köszönöm szépen! 🙂

  • Leave a Reply