0
Karácsony

Üzenetes adventi naptár – ötletek adventra

2014. November 19. Wednesday

Te készítettél már valaha a párodnak adventi naptárat? Én minden évben szoktam. Egy kis figyelmesség, kedvesség, és törődés mindig jól esik, főleg a meglepik reggel. Párodat is meglepheted csokis adventi naptárral, de ha valami igazán különlegeset szeretnél, akkor személyes üzenetekkel, apró meglepikkel, kisebb, leszervezett programokkal dobd fel a hétköznapokat. A picik valószínűleg jobban örülnek a csokis, nasis, apró játékos adventi naptáraknak, de azért egy-két gyerekeknek szóló programot is közé csempészhetsz.

Na de mi kerüljön a  párod, férjed adventi naptárába? Bármi amiről tudod, hogy ő biztosan örülne neki. Idén üzenetes adventi naptárral várjátok a karácsonyt, és hidd el, 24 apró üzenetet nagyon könnyen össze tudsz szedni. Lehetnek benne apró szerelmes üzenetek, kedvességek, amiket aznap válthat be – forró fürdő, egy masszázs, romantikus vacsora, az ő kedvenc filmjének megnézése, kirakózás, társaozás. Szervezhetsz sok programot is, csak figyelj rá, hogy tényleg legyen rá nyugodtan időtök, ne legyen rajtatok nyomás, hogy a dolgos hétköznapokon, fáradtan hazaérve, már megint menni kell valahova. Erre mindenképpen figyelj, hogy az időbeosztásotokhoz igazodjanak azok a meglepik.

Milyen programokat érdemes szervezni?

Korcsolyázás vagy ha van hó szánkózás.

Gesztenyézés és forralt borozás a karácsonyi vásárban.

Mozi – ha épp van olyan film amit szívesen megnéznétek.

Vacsi a kedvenc éttermetekben, egy gyros, vagy kínai, vagy rendeljetek pizzát.

Séta a kivilágított városban.

Kiállítás, koncert, felolvasás, amit szerettek.

Állatkert, vadaspark látogatás.

Ha épp úgy hozza a lépés, akkor  akár elmehettek wellneselni, kirándulni a hegyekbe, vagy város látogatni, sőt a bécsi adventi vásárba is ellátogathattok, nagyon megéri, remek program.

Most már csak egy dolog van hátra, hogyan is nézzen ki az üzenetes adventi naptár? Összegyűjtöttem pár nagyon jó ötletet, én bármelyiket szívesen elkészíteném, vagy elfogadnám.

Nektek milyen ötleteitek vannak? Ti mivel szoktátok/fogjátok meglepni a párotokat? Kíváncsi vagyok, ötleteljünk együtt, még nekem is jól jönne pár frappáns, egyszerű ötlet.

 

adventi-naptar adventi-naptar-felnotteknekadventra-naptar-otletek

Még több adventi naptár ötlet

adventi-naptar-uzenet adventi-otletek egyszeru-adventi-naptar otletes-adventi-naptarak uzenetes-adventi-naptar

képek forrása

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply