Karácsonyi tervező 2014 – ingyenes karácsonyi meglepi

Karácsonyi tervező 2014 – ingyenes karácsonyi meglepi

Elkészült az idei, 2014-es karácsonyi tervező, ami megkönnyíti a készülődést az ünnepekre, e mellett szép és segít ráhangolódni a karácsonyra. Tudom, még csak november van, de szerintem elég kevesen vagyunk azok, akik az ünnepeket és az előtte lévő egy hetet is otthon töltik, teljesen átszellemülve, dalolászva mézeskalácsot sütve, kipihenten takarítva, széles mosollyal, és ingerültségtől mentesen ajándékokat vásárolgatva a tömött plázákban, vagy éppen házi készítésű ajándékokat gyártva, miközben a mennyből az angyal lágy dallamai lengik körül a szobát.

Ha mégis így van, akkor, akkor is töltsd le a karácsonyi tervezőt, mert olyan szép! 🙂

Viszont én úgy terveztem, hogy ha már az az egy hét nem is szabad december 24-e előtt, nekem akkor is nyugis lesz, már amennyire a készülődés lehet nyugis, és meghitt, idilli. Lehet, hogy csak ábrándozom, de tavaly is sikerült megvalósítani, hogy ne úgy essek be a fa alá, hogy ajándékba 12 óra egyhuzamban való alvást kérjek.

nyomtathato-karacsonyi-tervezo-2014

Azonban ehhez egy jól összeszedett rendszerre volt szükségem és tervekre. A karácsonyi tervező ebben segít, hogy mindent összeszedj egy helyre. Inspirációs ötleteket a karácsonyi dekorációhoz, ajándék listát írhatsz, menüt tervezhetsz, a sütik sem maradhatnak ki, és idén, még a képeslapokat is fel fogod adni időben. Hidd el, nem korai már most elkezdeni készülődni, hiszen november utolsó napjára mar késznek kell lennie az adventi koszorúnak, és adventi naptáraknak, és a karácsonyi hangulathoz elengedhetetlen első karácsonyi dekorációs dolgokat is ki helyezheted.

Töltsd le most a 2014-es karácsonyi tervezőt, nyomtasd ki, és hétvégén már el is kezdheted kitölteni, vagy épp hozzá láthatsz a megvalósításának. Élvezd ki, a stresszmentes karácsonyt.

Ingyenes Karácsonyi tervező letöltése

3 comments

  1. Pingback: Karácsonyi tervező 2014 – ingyenes karácsonyi meglepetés - Divatkommandó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Social Media Icons Powered by Acurax Website Designing Company
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers