0 items 0Ft
Skandináv karácsonyi stílus- jó sok pirossal

Skandináv karácsonyi stílus- jó sok pirossal

piros-feher-karacsoni-dekorA skandináv stílus már világszerte hódít, nem véletlen, hiszen letisztultság, egyszerűség jellemzi némi rusztikus beütéssel, ami néha vintage hatást kelt, és néha az ikeás minimalista formák köszönnek vissza. Karácsonykor sincs ez másképp náluk, általában ilyenkor is a természet színei és elemeit használják dekoráláshoz, és az ünnepi otthon melegségének eléréséhez, ami mindig nagyon szép hatást kelt, és tényleg a meghittséget sugallja. Általában fa, fenyő, toboz rénszarvas tűnik fel legtöbbször a letisztult fehér falak között, bele csempészve gy kis pirosat.

Persze a skandináv lakberendezési stílus is elég széles skálán fut már, és ha jobban megfigyeled a modern családok egyre inkább viszik bele főként az ünnepek közeledtével a piros színt a dekorálásba. Ez nekem nagyon-nagyon tetszik, hiszen az egyik kedvencem most az ünnepi színek körében, a fehér és a piros kombinációja a zöld fenyő, és a termések körében.

Persze leegyszerűsítve sokszor már azt is skandináv stílusnak hívjuk ahol a piros fehér és egy rénszarvas feltűnik, ám legyen, én nem mondok rá nemet. Persze aki igazán skandináv fun, lehet most pörög egyet-kettőt maga körül, hogy ez így nem is igazán az, de ettől még nekem tetszik, és biztos vagyok benne, hogy nektek is tetszeni fog ez a szép, ízléses karácsonyi dekoráció, ami nem mellékesen olyan nagyon egységes is. Úgyhogy most jöjjön egy- két kép néhány skandináv otthonból, ahol aztán hódít a piros.

karacsonyi-skandinav karacsonyos otletek-sknadinav-karacsonyhoz skandinav-dekoracio-karacsonyra skandinav-karacsony Contact Marketing/ Press Office: 01202 596100 SKANDINAV-KARACSONYI-DEKORACIO skandinav-karacsonyi-lakberendezes skandinav-karacsonyi-otletek skandinav-otletek skandinav-stilus-karacsonyra

képek forrása

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Social Media Icons Powered by Acurax Social Profile Design Experts
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers