0 items 0Ft
DIY karácsonyi képeslap és fotózás

DIY karácsonyi képeslap és fotózás

Küldj saját készítésű képeslapot  a családnak, vagy tedd képkeretbe és már kész is a tökéletes karácsonyi ajándék a családnak. Mindenesetre jó móka, és nagyon jó emlék lesz nektek is. Bárki elkészítheti, ezért is nagyon remek ötlet  szerintem, mi biztosan készítünk idén. Lehet készíteni a gyerekekről, a családról, kettecskén, szerelmes képeket hangulatos, idilli karácsonyi dekorációval körítve.

Összegyűjtöttem pár inspiráló  ötletet DIY családi fotózáshoz. Akár egy egész albumot is készíthettek, nagyon jó móka, remek szórakozás. Persze szükséged lesz egy fényképező gépre, megfelelő megvilágításra, beállításokra, és egy jó kis témára. Az utómunkálatokhoz használj képszerkesztő programot.

De körbe nézhetsz a fotósok ajánlatai  között is, ha profi környezetben, az elő és utómunkálatokat megkerülve szeretnél csodás karácsonyi képeket magatoknak a családi albumba, vagy a családnak ajándékba.

gyerekekrol-kepek-karacsonykor gyermekfoto-karacsonyra karacsony-csaladi-foto karacsonyi-ajandek-foto karacsonyi-baba-foto karacsonyi-baba-fotozas karacsonyi-csaladi-fortoalbum karacsonyi-csaladi-foto karacsonyi-fotok karacsonyi-gyerek-fotozas karacsonyi-kepek karacsonyi-par-foto mikulas-foto-karacsony parfoto-karacsonyra

képek forrása

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Animated Social Media Icons Powered by Acurax Wordpress Development Company
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers