0
Karácsony

Mikulás zokni ötletek – inspiráció karácsonyra

2014. December 5. Friday

Mindig is tetszettek a filmekben látott mikulás zoknis kandallók, a tele tömött zokni, azt ahogy fellógatták a kandallóra, vagy épp a lépcsőre, a gyerekek ágyának a végére. Most nekünk is van kandallónk, és pár éve vettünk zoknikat is, és bár idén már nem tervezem ezek cseréjét, jövőre ez lesz terítéken. Saját készítésűt szeretnék majd, ezekhez gyűjtögettem ötleteket. Nagyon aranyosak igaz?

Valójában a  mikulás zoknikat nem csak a kandallóra helyezheted el, ugyanolyan jól mutatnak egy lépcsőkorláton, vagy egy komódon, szék hátulján, vagy nézz körül a lakásban, biztosan találsz olyan helyet.

Persze a hagyományos csizma pucolást se felejtsék el a gyerkőcök, mert annak van igazán hangulata, ez is hozzá tartozik a Mikulás váráshoz, és a hangulathoz. Az egész estés izgalom, leskelődés, hogy vajon mikor érkezik a Télapó mindig olyan aranyos, és másnap reggel az öröm, hogy bizony nem csak virgács, de csoki, játék, meglepetés is érkezett.

diy-mikulas-zokni egyszeru-mikuls-zokni kotott-mikulas-zokni mikulas-zokni mikulas-zokni-karacsonyra mikulas-zokni-mikulasra mikulas-zokni-otletek piros-feher-mikulas-zokni sajat-keszitesu-mikulas-zoki vintage-mikulas-zokni zoknimikulas zokni-mikulasra

képek forrása

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply gizoka79 2015. October 10. Saturday at 08:36

    nagyon kreatív

  • Leave a Reply