0
Otthon

Erkély inspiráció nyárra

2015. July 4. Saturday

Ha szerencsés vagy, és a lakásodhoz erkély is tartozik, mindenképpen használd ki, amennyire csak tudod. Pici erkélyeket is olyan tökéletesen be lehet rendezni, kiülősre, napozósra, pihenősre, a nagyobbacska erkélyeken akár még kisebb baráti társaság is helyet tud foglalni, sőt még vacsizni, ebédelni is tudtok kint, családias, meghitt légkörben.

Az erkély is legyen a lakásod része. Ne itt tárold a lomokat, a nem használt ezt+azt. Szelektálj, ha régi bútorokat is tárolsz kint, akkor most alakítsd át őket, legyen funkciójuk az új erkélyen, ha a bicikliket tárolod ott, akkor kampós megoldással lógasd fel őket, így máris hely szabadul fel. Akár még apró főszernövényes kiskerted is lehet.

Álmodj magadnak egy olyan erkélyt amilyet szeretnél, és valósítsd meg. Hoztam pár nagyon jó inspiráló képet, amikből csemegézhetsz. Válogass, és élvezd ki, hogy van erkélyed. Reggeli kávézás, olvasás délután, esti vacsora, beszélgetés, borozgatás, vagy amihez kedved van.

Nézd meg a DIY ötleteket is, nagyon szuper kiülős szettet lehet készíteni raklapból, rekeszekből.

tippek-erkelyhezkicsi-erkely-lakberendezes kicsi-erkely inspiracio-erkelyre OLYMPUS DIGITAL CAMERA erkely-terasz erkely-otletek erkely-olcson erkelyek-otletek erkelyek-otlet erkelyek-inspiracio erkely-berendezes erkely

képek forrása

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply