0
Karácsony Otthon

Adventi naptár inspirációs ötletek – DIY karácsony

2015. November 17. Tuesday

Olyan gyorsan szállnak a hetek, még kettőt pislogunk és már december 1-e lesz, és ki is nyithatjuk, csomagolhatjuk, az adventi naptár első meglepetését.

Gyűjtögetem a diy adventi naptár ötleteket, amik minden évben úgy tűnnek, hogy már nem is lehet újat mutatni, aztán mégis valahogy összegyűlik jó sok új karácsonyi inspirációs ötlet, amit szeretnék megosztani veletek. Azon gondolkoztam, hogy egyáltalán érdekel valakit? Mert szépek, ötletesek, de sokkal egyszerűbb és ráadásul gyorsabb beszaladni a boltba, venni egy csokis, ablakos, papír adventi naptárat a gyerekeknek, aztán meg van az öröm. Majd megnézegettem az elmúlt években milyen sokan néztétek meg a cikkeket, nyomtatok egy lájkot, vagy megosztottátok, így bízom benne, hogy tényleg egyre többen vagyunk akik valahogy szánnak rá időt, hogy egyszerűbb, vagy bonyolultabb, gyors, vagy időigényesebb saját készítésű adventi naptárral lepjék meg a gyerekeket, vagy éppen párjukat. Mert felnőtteknek is ugyanúgy jár egy kis móka, ünnepi hangulat teremtés a nagy rohanásban.

Adventi naptár ötletek gyűjteménye

Még pontosan 2 heted van, hogy válassz egyet az ötletek közül, vagy inspirálódj, és alkoss egy egyveleget. Pont elég idő, hogy ha minden nap egy picit hozzá teszel, kész legyen a 24 részletből álló adventi naptár. Vagy tervezd be, hogy melyik nap fogod elkészíteni, szerezd be a hozzávalókat, apró meglepetéseket.

adventi-naptar adventi-naptar-2015 adventi-naptar-diy adventi-naptar-sajat-keszitesu advent-naptar advent-naptar-otletek diy-adventi-naptar diy-adventi-naptar-otletek fenyofas-adventi-naptar karacsonyi-naptar sajat-keszitesu-adventi-naptar zsebes-adventi-naptar

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply sarga_rozsa 2015. November 17. Tuesday at 14:14

    de jó ötletek, köszönjük. de várom már a karácsonyt… ha már a dekoráció megvan, itt kereshettek sütiket is az ünnepekre http://bit.do/sutisoldal

  • Leave a Reply