0
Karácsony Otthon

Karácsonyi tervező 2015 – töltsd le Most!

2015. November 11. Wednesday

Idén sem maradhat ki a karácsonyi tervező, amivel tökéletesen meg nyithatjuk a karácsonyi készülődést. Nem, egyáltalán nem korai elkezdeni az ünnepekre hangolódni, főleg ha te is annyira szereted a karácsonyt mint én. Az elmúlt években már nagyon össze szedett voltam az ünnepekre, mert nem hagytam az utolsó pillanatra semmit, és ügyesen elengedtem azokat a dolgokat amik mégsem jöttek össze.

Töltsd le az ingyenes 2015-ös karácsonyi tervezőt, nyomtasd ki és töltsd ki az ajándék listát, így egy helyen lesz minden, mikor bevásárló körútra indulsz, sőt, írd bele azt is, hogy szerinted hol lehet ezeket beszerezi. Ha ügyes vagy, tervezetten indulsz útnak, akkor akár egy körúttal beszerezheted az összes ajándékot. Bármennyire is szeretem a karácsonyt, a tömött plázákban bóklászást, idegeskedést, hogy akkor most kinek mit vegyek, ki maradt ki, és a nagy sorokat nehezen viselem, főleg ha ezt többször kellene megismételni. Sokkal jobb szervezetten, örömmel megvenni a dolgokat és az adventi hétvégéket inkább kiélvezni, sült gesztenyét enni, adventi vásárokra járni, kivilágított utcán sétálni, élvezni a téli illatokat, otthon sütögetni, karácsonyi filmeket nézni, családdal együtt lenni.

karacsonyi-tervezo-ingyenes-2015

 

Kattints a képre és töltsd le ingyen 

Saját készítésű karácsonyi ajándékokkal is meg lepheted a családtagokat, amihez nem is árt előbb neki látni, ne az utolsó hétre maradjanak ezek a dolgok, akkor úgyis annyi minden más van.

Állítsd össze hogy ki mit szeret, milyen legyen a karácsonyi vacsi. Tényleg a ti szájízeteknek legyen tökéletes, ne a szomszédnéni, barátnő extravagáns fogásait próbáld lekövetni, mert az milyen jól, meg ünnepien hangzik, miközben a gyerekek csak a rántott húst hajlandóak megenni, és a krumplipürét.

Töltsd ki a karácsonyi tervezőt, alakítsd kedved szerint az ünnepi készülődést, hidd el, nagy segítség, ha vannak tervek, leírva láthatod mit kellene csinálni, mit szeretnél idén megvalósítani. Ráadásul a karácsonyi hangulatot is előhozhatod vele.

Csodás készülődést kívánok Nektek is!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply