0 items 0Ft
Adventi koszorú ötletek – karácsonyi inspiráció

Adventi koszorú ötletek – karácsonyi inspiráció

Rengeteg adventi koszorú ötletet találhatsz az oldalamon. Idén is hoztam pár olyan szuper képet, melyek nagyon jó ötleeket adhatnak, ha idén is saját készítésű adventi koszorút szeretnél.

Nézegettem a bolti adventi koszorúkat. Az egyik az, hogy drága, szerintem sokkal olcsóbban ki lehet hozni, ha sajt magad készíted el. Személyre szabott lesz, és a bolti nekem nagyon mű. A vintage kinézetű adventi koszorúk meg tényleg olyanok, hogy simán el lehet készíteni otthon.

Viszont tudom, hogy sokan – én is voltam így- majd szombaton (vagy épp vasárnap) fognak ráeszmélni, hogy kellene egy adventi koszorú. Ha van 4 gyertyád – de igazából egy is elég, a többit majd ráteszed hétfőn, ha sikerül beszerezned 😀 – van pár szalagod, vagy gömböd, csillagod, fahéj rudad, szárított ez meg az, talpas pohár, vagy befőttes üveg, vagy régi csészék, sütőformák, akkor akár percek alatt is tudsz varázsolni egy olyan adventi koszorút, amit ha bárki meglát nem az lesz az első gondolata, hogy na, idén is elfelejtette…

Otthonodtól, ízlésedtől, fellelhető, beszerezhető alapanyagok tekintetében inspirálódj a a következő adventi koszorús képek láttán, amiket idén is a pinteresten találtam.

adventi-koszoru.2015adenti-koszoru-keszites adventi-koszoru adventi-koszoru-2015 adventikoszoruk adventi-koszoru-otletek diy-advent egyszeru-adventi-koszoru gyors-adventi-koszoru kek-adventi-koszoru parperces-adventi-koszoru rusztikus-adventi-koszoru vintage-advent vintage-adventi-koszoru

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Social Media Icons Powered by Acurax Web Development Company
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers