0
Diétás előételek Karácsony

Ünnepi egészséges előételek

2015. December 24. Thursday

Te leszel idén a vendéglátó? Vagy Ti mentek idén mindenkihez az ünnepekben? Ha otthon töltitek a több napos ünnepet és minden napra vendégeket vártok, akkor már biztosan bevásároltál, megtervezted a menüt. Ha még mindig nincs ötleted, milyen előétellel lehetne kedveskedni a családnak, akkor nézd meg ezeket az ötleteket.

Persze ez nem mindenkinél lesz nyerő, de ha a család nyitott az újra, akkor mindenképp próbáljátok ki. Mire jó az előétel. Amikor ebéd előtt nem sokkal érkezik a család, akkor nem kell mindenkinek rögtön az asztalhoz ülnie, az előételt ki lehet tenni, aki már éhes nagyon, az csipegethet kicsit, de a gyerekeknek nem kell ott ülniük, van idő beszélgetni, picit lazulni, és előkészíteni a főfogást. Az előétel akkor is jó, ha nem szeretnél levest, mert nincs kedved annyit főzni, vagy mert a család nem is igazán leveses, akkor nagyon jól helyettesíti. Így lesz egy előétel egy főfogás és a desszert.

Az előételek egy része olyan, hogy már előző este is megcsinálhatod, vagy reggel. Egyes sajtos előétel ötletek, ha franciák lennénk, a főétel és a desszert között jönnének, de mivel nem vagyunk azok… A kalács féléket elkészítheted szénhidrát csökkentett lisztből, a legtöbb előétel viszont fehérje, és zöldség, és nem egy nagy tálnyit kell belőle megenni, így az alakod sem fogja bánni.

hoember-tojasbol karacsonyi-antipasti karacsonyi-eloetel-recept karacsonyi-eloetel-tekercs karacsonyi-falatok karacsonyi-mozarella karacsonyi-sajtok karacsonyi-sajtos-eloetel karacsonyi-sajttal karacsonyi-sajt-tekercs karacsonyi-toltott-tok karacsonyi-vegetarianus-sajttal kecskesajt-afonyaval oldseg-karacsonyfa

képek forrása

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply