0
Karácsony

Karácsonyi Tervező 2016 – LETÖLTHETŐ

2016. November 12. Saturday

Nekem már meg van az ide karácsonyi tervezőm, sőt, már olyan sok tervem van, hogy nem is tudom minden bele fér e. Ha te is legalább annyira szeretsz listákba szedni, felírni dolgokat mint én, akkor mindenképpen szükséged van egy ilyenre. Még mindig szeretem a papír alapú jegyzeteket, tervezőket.

 

karacsonyi-tervezo-banner

Kattints a képre/linkre és töltsd le a karácsonyi tervezőt

 

Stresszmentes karácsony egyik alapja, hogy szervezz jól, és ne vállald túl magad. Töltsd le a tervezőt, írd meg a karácsonyra tervezett menüt, süteménylistát, szedd egy kupacba kinek milyen ajándékot szeretnél venni, hol érdemes megnézni, kinek küldesz képeslapot, milyen programokra szeretnétek családilag, egyénileg elmenni. Ha mindez egy helyen van egyszerűbb. A naptárban a karácsonyi nagytakarításnak is keretet szabhatsz, és legalább látni fogod, hogy esetleg túlvállalod e magad, vagy sem.

Ha azt érzed feszített a tempó, kezdd el szelektálni a dolgokat. Kevesebb program is elég, nem biztos, hogy annyi fajta sütemény kell, és egy-két pucolatlan ablaktól még a Jézuska ugyanúgy hozhat ajándékot.

Az ajándéklistát, ha előre megírod, egy finom tea/kávé mellett végig gondolod, hogy hova érdemes menni, hol lehet szerinted beszerezni amit szeretnél, vagy utána nézel neten, esetleg meg is rendeled, sok felesleges körtől szabadulsz meg, ami valljuk be csomagokkal, szélsőséges időjárással, nagy tömeg közepette nem is baj.

A képeslapokat már akár most is megveheted, megírhatod, megcímezheted, nem kell az utolsó utáni napra hagyni.

Saját készítésű ajándékoknak, díszeknek is már novemberben érdemes neki látni, akkor biztosan mindent be tudsz szerezni, és nem kell kapkodnod.

Legyen szép ez a karácsony is!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply