0
Cukormentes ital és turmix

Vitaminbomba – zöldség-gyümölcs turmix

2016. June 13. Monday

Egy jó  turmix géppel, vagy gyümölcs és zöldségpréssel nagyon sok egészséges, vitamindús finomságot készíthetünk.

Valószínűleg nem szívesen ülsz le megenni egy tál felaprított narancsot uborkával, paradicsommal és körtével, de ha ezeket összeturmixolva fogyasztod máris egy pohár finomságot kapsz.

zöldseg-turmix-egeszsegA zöldség-gyümölcs turmixok nagyon jó vitamin bombák, mert nincsenek megfőzve az alapanyagok, tehát vitamintartalmuk nem csökken, ha jó, erős turmix gépet használsz akkor a rostokat is el tudod fogyasztani. Préssel készítve krémes, finom innivalót kapsz, amit üvegbe töltve akár el is vihetsz magaddal, tökéletes akár egy tízórai vagy uzsonna helyett is. Hűtőben is eláll pár napig, csak mindig rázd fel.

Finomak, és ha nem mondod el a gyerekeknek, hogy pontosan mi van benne, biztos, hogy még nekik is ízleni fog. Főleg, ha kicsit gyümölcsösebbre készíted. Ezzel a módszerrel viszont tudsz zöldséget csempészni a mindennapokban is, ha éppen zöldséget nem evő dackorszak áll elő.

Ez a turmix tisztít, méregtelenít, de mégsem olyan erős a hatása mint a zeller- alma-uborka kombinációnak.

 

Tisztító, vitalizáló turmix

fél kígyóuborka

2 narancs

5 koktélparadicsom -vagy 1 egész

2 körte

Préseld le az egészet gyümölcs és zöldségprés segítségével, keverd össze és már fogyaszthatod is. Nyáron dobj mellé egy kis jégkockát is.

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply G Lipka Adam 2017. November 4. Saturday at 19:09

    Szerintem egy jó dolog . Tudni milyen egészséges gyümölcs és zöldség turmix bombák
    vannak.

  • Leave a Reply