0
Karácsony

DIY adventi naptár ötletek

2021. November 26. Friday

Van már ötleted, hogy idén milyen adventi naptárral készülsz? Nálam ugyanaz lesz, mint az elmúlt 2 évben (DIY adventi naptár), szerencsére tartósnak bizonyult az ötlet és a gyerekek külön kérték, hogy olyan legyen mint tavaly. Ami nagy öröm számomra, hiszen akkor tényleg nem csak nekem tetszett.

Össze szedtem gyorsan néhány ötletet amit egy este alatt össze tudsz dobni és akár évekig használható.

Nekem amúgy a legnagyobb dilemma az volt, hogy mit tegyek bele, melyik napra tegyem… Végül a legjobb ötlet az volt, hogy a decemberi naptárba magamnak szépen elkezdtem felorogatni, hogy melyik napra mit praktikus tenni. A kreatívabb dolgokat, mint például a matricák, amiket tudom, hogy azonnal használni szeretnének és le ülnek rajzolni, ragasztani, nem tettem hétköznapra, hogy ne zavarjon be a reggeli rutinba.

Volt olyan amit menet közben felcsereltem. Mivel fel volt írva nekem a naptárba, így tudtam, hogy másnap mi következik és ha közbe jött másnapra egy program, akkor a ” készítsünk mézeskalácsot anyával délután” papír fecnit gyorsan lecsereltem.

Volt olyan nap is ami az elején üresen állt mert nem volt ötletem, de időközben mindig akadt valami extra jó program amit be tudtam oda illeszteni (vonatozzunk el apa munkahelyére vagy készítsünk mágikus rénszarvas tápot, menjünk el forró csokizni és karácsonyi fényeket nézni).

Idén is szuper ötletekkel készülök nekik, például még sosem próbálták ki a fürdő bombát. Bevallom én sem. Ekcémás család vagyunk így az évek óta jól bevált dolgokat szeretem használni. De egy-egy alkalom biztos, hogy nem fog ártani. Úgyhogy idén a Halloweeni kiárusításkor fillérekért – na jó, én itt Írországban centekért:D – vettem párat, lesz mágikus mindenféle színű zsirkréta, karácsonyi hajcsatt, meleg díszes zokni – nálunk imádják az ilyeneket és amúgy is kellene úgyhogy bele teszem a naptárba – lesz matrica, mini candy cane – ez a pálca nyalóka – és a többi pedig program lesz, a legtöbb ingyenes illetve ami fizetős, mint például az óriás kerék az adventi vásáron, oda meg amúgy is elmennénk, de bele teszem egyik napra az adventi naptárba, mert valahogy úgy még izgalmasabb.

Na jó, nem untatlak benneteket, jöjjön pár képes ötlet amiket a pinterestről szedtem.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply