0
Otthon

Élvezd a nyarat az erkélyen

2012. May 2. Wednesday

Itt a nyár, de nem mindig jutsz ki a szabadba viszont van erkélyed? Itt az idő, hogy eltüntesd a lomokat és berendezd saját kis hangulatos erkélyed. Legyen szó kicsi vagy nagy erkélyről, tippjeink segítségével könnyen megtalálhatod az ízlésednek megfelelő stílust. 2 szék, 1 asztal, vagy ülőpárnák, mécsesek estére, virágok, takarók, gyékény, vagy szőnyeg és akár egy hangulatos vacsorát, vagy épp a reggeli kávét is elfogyaszthatod itt. Nem is beszélve a hűsítő italokról, egy jó kis beszélgetés közepette.

Pici belvárosi erkélyek

A pici belvárosi erkélyekből is varázsolhatsz otthonos, divatos kis teraszt. A balkonra válassz egész nyáron virágzó növényeket. A színekkel se legyél fukar, a nyár színeiben tündöklő erkély bearanyozhatja a napodat, akár munka előtt ülsz ki egy picit, akár munka után pihensz egyet.

 

 

Tetőtéri napsütés

Ha te is szerencsés vagy és tetőtéri lakásodhoz erkély is tartozik mindenképpen használd ki. A pazar kilátás, a páratlan perspektíva, ahogy a világot láthatod fentről, miközben mások nem látnak téged, különlegessé teszi a helyet.

 

 

Tipikus panel erkélyek

A panel lakások erkélyei általában kicsik, hosszúkásak, így nehezebb szépen berendezni. De nem is a balkonon kell a legnagyobb bútoroknak helyet találni, elég 2 kicsi szék, és egy kisebb asztal, virágok, szőnyeg, vagy éppen padot is tehetsz ki, sok-sok puha párnával, így hosszabb ideig is kényelmesen elolvasgathatsz odakint, hallgatva a madárcsicsergést.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply