0
Otthon

Hajós gyerekszoba – mesevilág minden nap

2012. May 13. Sunday

A híres designer David Kuhl ismét nagyot alkotott, amikor megtervezte a hajós hálószobát. A különleges gyerekszoba láttán elgondolkozhatunk, vajon tényleg egy kisfiúnak készült a szoba, vagy inkább a felnőttek rohanó hétköznapjaiba csempészné vissza a gyermekkor fantáziadús világát? A szobából leválasztottak egy részt, így lett saját fürdőszobája és gardróbja. A hajó azonban a gardrób részbe is átnyúlik, ide gyakorlatilag egy kötélen keresztül mint az igazi matrózok ereszkedhetünk le, így ez a variáció pici gyerekeknek egyáltalán nem biztonságos.

David Kuhl úgy gondolja, hogy a különleges gyerekszobákkal, az extrém megoldásokkal a gyerekek agya hozzászokik a fantáziadús gondolkodáshoz, és a mesevilágban könnyebben játszanak, foglalják el magukat akár szerepjátékokkal is, ami igazán fontos a mai világban, amikor egyre több kisgyerek a tévé vagy a számítógép előtt tölti a játék idejét.

A bejáratnál cella ablakot utánzott a tervező, a kötélhíd igazi élményt nyújt a hajóra való feljutáshoz és fent a hajóban akár hálószobát, játszósarkot is berendezhetünk.

[flagallery gid=2 name=Lakberendezés]

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply