0
Otthon

Francia vidéki stílus – idilli otthon

2012. July 3. Tuesday

A konyha és étkező a lakás szíve. Napi 3-szori étkezés, a főzés, a családi ebédek, az esti közös vacsorák, a hétvégi közös reggeli és ebéd mind itt zajlanak így jó, ha extra figyelmet fordítasz erre a területre és hangulatossá, harmonikussá varázsolod, és az sem árt, ha sok-sok apró trükkel, pakoló felülettel úgy alakítod ki, hogy gyorsan tudj rendet tenni és tartani. A legmelegebb konyha hatását ez a francia konyha tökéletesen bemutatja. A nap sárga falak, a meleg barna fa bútorok, a fa gerendák, a hatalmas ablak, a beépített szagelszívó tökéletessé teszik a konyhát.

A nap sárga fal, a meleg konyhabútor és a tégla tökéletes kombinációja a vidéki stílus kialakításának.

A színek tökéletes játékával, a hatalmas ablakokkal elérhetjük, hogy még a borongós napokon is szinte napsütésben ússzon a konyha.

A Bazsalikom kihagyhatatlan a francia pesto-ból, paradicsomos szószokból, így ezekben az otthonokban a cserepes, friss bazsalikom a konyha ablakában biztos, hogy megtalálható.

[flagallery gid=5 name=Gallery]

A fém dobozokban tárolt cukor, liszt nemcsak praktikus, de ha maga a doboz díszes, egyedi, máris a konyha dísze lehet.

A régi francia házban a konyhában található kandalló ma már nem üzemel, de szépsége miatt nem váltak meg tőle és a fonott bevásárló kosarakkal igazán lenyűgöző hatást értek el vele.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply