0 items 0Ft
Csodavilág a befőttes üvegben – hógömb házilag

Csodavilág a befőttes üvegben – hógömb házilag

Készíts hó gömböt otthon. A saját készítésű ajándékokkal idén karácsonykor is nagy sikert arathatsz. Olcsók és még bőven van időd elkészíteni ajándékba.

A saját készítésű hó gömb hozzávalói

Befőttes üveg (csavaros tetős)

Desztillált víz

Glicerin

Glitter csillámok

Aranyos figura, fenyőfa, bármi, ami vízálló.

Az üveg tetejét körbe fesd le olaj alapú festékkel, hogy mutatós, vidám színt kapj. Miután megszáradt a belsejére ragaszd fel fémre használatos (epoxy ragasztó) ragasztóval az általad kiválasztott figurát, figurákat és hagyd megszáradni. A tökéletes megkötéshez érdemes 1 órát várni. Töltsd fel az üveged majdnem színültig, add hozzá a csillámport, és egy csepp glicerint. A glicerinből nem kell sok, különben a glitterek az üveg aljára tapadnak. Óvatosan csavard rá a tetőt. Figyelj rá, hogy jól záródjon, biztos ne eresszen.

Végül fordítsd meg az üveget és élvezheted is a hóesést.

4 comments

 1. ReplyArwen

  Szia! Az elkészítéshez szükséges hozzávalókat hol tudom beszerezni? Kreatív hobbi boltokban például fogok tudni találni epoxy ragasztót, glicerint, olaj alapú festéket és ilyen állat figurákat meg mini fenyőfát, amit bele tudok ragasztani?


  1. Author
   ReplyCodrean-Mágyel Györgyi

   Szia! Epoxy ragasztó nem tudom van e hobby boltban, de kérdezz rá hogy van e más olyan ragasztó ami jó ehhez. Viszont autósboltokban, barkácsboltokban láttam. Kicsi figurát akár 100forintos boltokban is be lehet szerezni, glycerint én itt Írországban a tescoban vettem, a sütős részen volt. Olaj alapú festék és glitter hobby boltban tuti van.
   Ha elkészíted és van kedved, küldj majd képet 🙂
   Szép napot!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Social Media Integration Powered by Acurax Wordpress Theme Designers
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers