0
Húsvét Otthon

Húsvéti dekorációs ötletek

2013. February 28. Thursday

Csalogassuk elő a tavaszt, és készüljünk a Húsvétra. Már csak egy hónap és főtt tojást fogunk enni főtt tojással, készülhetnek a hímes tojások, azonban a húsvéti dekorációt már jó előre elkészíthetjük, és dekorálhatjuk otthonunkat. Húsvéti dekorációval hangulatot teremthetünk, a tél után jót tesz a léleknek is a sok-sok sárga és meleg szín. Nézegesd át az ötletek, ne hagyj semmit az utolsó pillanatra. Az ünnepekben a készülődés időszaka a legszebb, hiszen sokszor maga az ünnep csak 1-3 napig tart, de mégis az teszi fel a pontot az i-re. Kisgyerekeseknél főleg külön öröm, ha közeledik egy újabb ünnepi időszak, neki is lehet állni már most a locsoló versek tanulásának, só-liszt gyurmából készülhetnek a tojástartók, és nyuszi formákat is lehet már vágni színes papírból.

Sokszor a legegyszerűbb dekoráció mutat a legjobban.

husveti-koszoru-dekoracio

Kislányoknak nagyon aranyos, ha a kicsi, tojásgyűjtő kosarukat masnival dekoráljuk. Bájos húsvéti tojásgyűjtő táskát mi magunk is készíthetünk.

husveti-kosar-gyerekeknek husveti-tojas-gyujtes

husveti-kosar-dekoraciok

Ne használj egyszerű műanyag tálakat. A vendégeknek és a gyerekeknek is biztosan tetszene, ha ötletes módon lennének tálalva a húsvéti tojások, a finom falatok.
husveti-kosar-dekoracio

husveti-dietas-nasihusveti-ital-dekoraciohusveti-uveg-dekoraciohusveti-tojas-dekoracio

A nárciszok nagyon jól illenek a húsvéthoz, így ne fukarkodj velük, ha kertedben van elég, mindenképpen használd őket.

narcisz-husveti-dekoraciohusveti-dekoraciok

Készíts fészket a tojásdekorációhoz, hangulatos és ötletes húsvéti dekoráció melyet bárhol elhelyezhetsz, akár még terítésnél is használhatod.

husveti-dekorhusveti-dekoraciohusvet-horgolt-dekoracio

Az ajtódísz se maradjon ki, így vendégeid- és minden nap mikor a család haza ér- örömmel lépnek be az otthonodba.

husveti-nyuszi-dekoracio
husvet-dekoracio

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply