0
Harmónia

Házi készítésű anyák napi ötletek

2013. April 15. Monday

Pár hét és itt is van az anyák napja.  Az anyák napját világszerte tartják, azonban egyes országokban más-más napokon. Magyarországon 1928 óta hivatalos az anyák napja, május első vasárnapja, amikor is az anyaságról emlékezünk meg. Még a régi időkben is, ezen a napon házi süteményekkel kedveskedtek az édesanyáknak és a szolgálóknak szabad nap is járt, hogy meglátogathassák édesanyjukat az anyák napján.

Te mit készítesz édesanyádnak és a nagyinak? A házi készítésű anyák napi ajándékokkal személyesebbé teheted az ünnepet, és a nagymamák arca is felragyog, amikor unokáik kézlenyomatos ajándékait foghatják kezükben. Nem számít, hogy kicsi vagy, vagy nagy, férfi vagy nő, vagy édesanya, hiszen anyukája mindenkinek van és ezen a napon legalább egy verssel és egy szál virággal kedveskedjünk, lepjük meg anyák napján az édesanyánkat.

Házi készítésű anyák napi ajándék ötletek

anyak-napi-ajandek

otletek-anyak-napjara sajat-keszitesu-ajandek-anyak-napja nyak-napjara majus-elso-vasarnapja anyak-napja-ajandek anyak-napja-otlet anyak-napjara-ajandek anyak-napi--suti anyak-napi-ekszertarto-doboz anyak-napi-ajandek-reggeli
You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply