0
Karácsony

Last minute karácsonyi dekoráció

2013. December 16. Monday

Már csak picivel több mint 1 hét és karácsonyozhatunk. Remélem mindenki a szeretteivel tudja tölteni az ünnepeket, kaptatok legalább 1-2 szabadnapot, és készülődtök már lelkiekben is, hogy meghitt és békés legyen az ünnep.

A karácsony előtti készülődés sokszor válik rohanóssá, feszültté, hiszen ilyenkor sem áll meg az élet, ugyanúgy kell munkába menni, a gyerekeket iskolába vinni, főzni, háztartást vezetni, vásárolni, karácsonyra készülődni, edzeni és sokszor a szükséges extra időt a pihenésből vesszük el. Ettől feszültebbek, fáradtabbak lehetünk. Én már jártam úgy, hogy elképzeltem milyen szép és meghitt is lesz az ünnep, lesz ilyen süti, olyan főfogás, ilyen kicsi dekoráció itt, olyan kicsi dekoráció amott, feldíszített, ez meg az, természetesen minden házi lesz, még a szaloncukor is, és a végén természetesen a munka több lett, én fáradtabb, elmaradt ez meg az, és karácsony után azon gondolkoztam, hogy azon kívül, hogy volt ajtódíszünk, adventi koszorú, feldíszített karácsonyfa, becsomagolt ajándékok, semmi más nem valósult meg.

gyors-karacsony

Az egyik az, hogy mindig halogattam, és az utolsó héten akartam mindent megvalósítani, a másik, hogy sokszor túl sokat várok el, magamtól, erről már leszokóban vagyok, és sokszor elvárásaim voltak egyes pillanatokról, tudod mikor él egy kép a fejedben, hogy hogy kellene zajlania a karácsonyi ajándékozásnak, szól a zene, mindenki örül, és még fénykép is készül róla…..ez nagy hiba, ezzel becsapjuk önmagunkat és túl mesterkélté válhat a dolog, erre érdemes figyelni. Legyél boldog, örülj, de ne legyenek túlzott elvárásaid egyes pillanatokról, hiszen nem csak egyedül leszel ott, és az ilyen elvárások sokszor tönkre tehetik az egész napodat, ha túl sok a terv és valami nem valósul meg, máris csalódott leszel!

Éppen ennek kapcsán jutott eszembe, hogy azért nem volt sokszor extra házi dekorációm, mert mindig olyan nagy dolgokat találtam ki, vagy terveztem, amihez bizony be kellett volna szereznem előre sok dolgot, és sok időt kellett volna rá hagyni, és még szép, hogy az utolsó napban nem tudsz mindent megcsinálni, vagy ha igen, akkor a család karácsonyozhat egyedül, mert te kidőlsz a kanapén, vagy túlzottan paprikás, ideges és feszült leszel. Ezért most összegyűjtöttem pár olyan karácsonyi dekorációt, amit tényleg pikk-pakk összeállíthatsz, és karácsonyi díszbe öltöztetheted a konyhát, a fürdőt, nappalit, hálót, előszobát.

gyors-karacsonyi-otletek gyors-karacsoyni-otlet karacsony-2013 karacsonyi-adventi-koszoru karacsonyi-adventi-naptar-dekoracio karacsonyi-ajtodekoracio karacsonyi-dekoracio-gyorsan karacsonyi-dekoracio-otletek karacsonyi-gyors-dekor karacsonyi-gyors-dekoracio karacsonyi-gyors-gyertyas-dekoracio karacsonyi-otletek karacsonyi-otletek-gyorsan karacsonyi-udvozlolap-dekoracio karacsony-toboz last-minute-karacsonyi-ajandek last-minute-karacsonyi-otletek otletek-karacsonyra

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply