0
Karácsony Otthon

Karácsonyi ajándék csomagolás – Karácsony 2013

2013. December 10. Tuesday

Idén sem megy ki a divatból a csomagoló papír. Persze egyszerűbb a karácsonyi ajándékokat díszes papír zacskóba tenni, és a fa alá helyezni, de sokkal szebb, ha szánsz rá egy kis időt, és becsomagolod őket. Ha lehetetlen alakú tárgyat kell csomagolni, akkor tedd dobozba, és csomagold be a dobozt.

Ami igazán hódít 2013 karácsonyán is azok a természetes anyagok. Nem kell fényes, karácsonyos csomagolókat venni, elég ha van kéznél néhány újságpapír, felújításról megmaradt tapéta, vagy éppen sütőpapír, zsák anyag, vagy egy régi kötött pulóver. Használj színes szalagokat, natúr színű rafiát, és dekoráld szárított naranccsal, fahéj rudakkal, magyallal, fenyőággal, tobozzal.

Ha rajtam múlik, akkor az ajándékok bizony szépen becsomagolva érkeznek gazdájukhoz, és képzeljétek, a férjemtől is mindig csomagolva kapom a meglepiket, pedig egyszerűbb lenne neki gyorsan venni egy ajándék táskát, de nem, ő mindig becsomagolja, így jobban megmarad az ajándék varázsa is.

ajandek-csomagolas-otletek csaomgolasi-otletek-karacsonyra csomagolo-felnotteknek

Házi készítésű karácsonyi ajándékok

egyedi-csomagolasi-otletek-karacsonyra egyszeru-karacsonyi-csomagolo f7a157c99aac8b3a07340fa3b752a704 karacsonyi-csomagolas karacsonyi-csomagolasi karacsonyi-csomagolasi-otletek karacsonyi-csomagolasi-tippek karacsonyi-csomagolas-otlet karacsonyi-csomagolo-kisokos karacsonyi-csomagolo-szalaggal karacsonyi-csomagolo-tullbol karacsonyi-dekoracio-csomagolas otletes-karacsonyi-csomagolas otletes-uveg-csomagolas termeszetes-karacsonyi-csomagolasA fa alá helyezhetünk üres, becsomagolt dobozokat is karácsonyi dekorációként.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply