Függőágy és emlékek

Függőágy és emlékek

Egyik nap eszembe jutottak az ovis és iskolás szünidő alatti nyarak, a függőágy, és az, amikor minden napunkat a hegyoldalban lévő kertben töltöttünk. Nagyon jó móka volt, nekünk gyerekeknek. Homokoztunk, futkostunk a slag alatt, a naptól felmelegedett vízben pancsoltunk, dömperrel gurultunk lefelé a dombról, fáról ettük a cseresznyét – bizony, mosatlanul, de “bio” volt- és a legjobban a vajas kenyér esett, amit a frissen szedett paradicsommal ettünk. Mindeközben a hatalmas kertben persze a szüleink rengeteget dolgoztak, de mi is segítettünk ám. Én voltam a legaprólékosabb virágoskert gazoló, csak akkor voltunk gondban mikor még éppen növő félben voltak a virágok, és a gaz között nem tudtam különbséget tenni. De megoldottam, kihúztam és megkérdeztem, hogy az a gaz-e vagy sem :D. Általában a gyümölcsöket is én szedtem kosárba, kacsoztam, és krumpli bogarakat gyűjtöttem. Az volt az az időszak, amikor nagy kosár számra vittük haza a gyümölcsöket, zöldségeket a kertből, és nem győzte anyu eltenni, befőzni őket. Sok munkájuk volt  benne, és hol lehet egy kertben a legjobban pihenni és aludni, főleg ha gyerek vagy? Hol máshol, vagy a kempingágyon, vagy a  a függőágyban. Nekünk ilyen jó nagy hálós függőágyunk volt, és mindig plédet kellett bele tenni, hogy ne nyomjon nagy rombusz mintákat a combunkra, karunkra.

Körbenéztem, olyan jókat találtam, amit akár az erkélyre is felszerelhetsz, vagy a lakásba. Nektek vannak ilyen emlékeitek? Vagy van jelenleg függőágyatok? Függőágyat készíthetünk saját kezűleg is raklapból. Ilyenkor praktikus egy régi matracot rátenni, hogy kényelmes legyen. Választhatunk függőfotelt, vagy ágyat, egy biztos, hogy a technika fejlődésével, most már olyan komfortos darabokat választhatunk, amik teljesen telik, vászonból készültek, színesek, vízállóak. Egy kis erkélyre is praktikusak a függőágyak, mert ha nincs rá szükséged csak egyszerűen leakasztod, és elteszed, és a lakásban is jól mutat felszerelve is, főleg egy kamasz szobában.

fuggo-agy fuggoagy-alvas fuggoagy-erkelyre fuggoagy-kep fuggoagy-kertben fuggoagy-lakasban fuggoagy-priccsen fuggoagy-raklapbol fuggoagy-teraszon fuggofotel fuggoszek függő-ágy raklapos-fuggoagy vaszon-fuggoagy

 

 

1 comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Social Media Icons Powered by Acurax Social Profile Design Experts
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers