0
Ősz Otthon

Őszi tippek terítéshez – diy asztali dekoráció

2014. October 4. Saturday

oszi-asztaldekoracioSzeretek főzőcskézni, és szeretek vendégül látni barátokat, családtagokat. Talán ez azért is alakult így, és azért jelentenek számomra mindig többet az ilyen összejövetelek, családi, baráti ebédek, vacsorák, reggelek, mert kevés van belőle. A családunkkal ha együtt tudunk lenni, az tényleg ünnepnap számunkra, hiszen évente 1-2-szer látogatunk csak haza.

Idén nagyon szerencsések vagyunk, mert járhattunk otthon év elején, akkor tényleg csak a családra koncentráltunk, és ebben a hónapban Férjem húga és párja látogat meg minket, képzelhetitek mennyi programot találtunk már ki, mi mindent, de ez még nem minden a szüleink itt töltik a karácsonyt. Úgyhogy kiélvezhetjük a vendéglátó szerepét. Nézegettem ötleteket, hogy ősszel hogyan dobhatnánk fel az ünnepi asztalt, hiszen ősszel is vannak családi ebédek, baráti találkozók, születésnapokat és névnapokat ünnepelhetünk.

Őszi dekorációs ötletek otthonra

Inspirálódjatok velem ősszel is, nézzétek milyen egyszerű, de nagyszerű őszi terítési ötleteket találtam. Ezekkel a tippekkel biztosan te is valami teljesen újjal tudod meglepni a családot, hiszen az együtt töltött idő a legfontosabb, miért ne adnánk meg a módját? Nem kell méregdrága szalvétagyűrűket vásárolni, készítsük el otthon termésekből, virágokból a saját DIY őszi dekorációnkat az asztalra.

Ráadásul ha szereted a vintage dolgokat, a vintage lakberendezési ötleteket, akkor ezek biztosan a kedvedre lesznek, mint ahogy nekem is.


oszi-asztal-terites oszi-szalvetagyuru oszi-teritek osz-terites osz-terites-inspiracio

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Dóra Zsuzsi 2017. October 17. Tuesday at 15:49

    Nagyon szép és kreatív ajándékok, de én nem tudom elkészíteni mert az nincs odaírva, és egy kis füzetembe jó kis ajándék ötleteket akarok leírni.

  • Leave a Reply