0
Karácsony

DIY Adventi Naptár – batyus adventi naptárak

2014. November 8. Saturday

Nagyon tetszik mostanában ez a batyus adventi naptár megoldás. A bolti ablakos, csokis adventi naptárakat már régóta nem keresem, sokkal szebb és jobb a házi készítésű. Az egyik az, hogy ha csokit szeretné bele tenni, akkor sokkal finomabbakat válogathatsz össze, illetve pont ez az, hogy nem muszáj, hogy az adventi naptár csokit rejtsen! Rejthet egészséges meglepetéseket is, és sok-sok “élményt”. Írhatsz bele üzeneteket, szervezhetsz egy-két programot, amiről csak egy kis üzit hagysz a naptárban az adott napon. Vagy megtöltheted DIY jándékokkal is, kedves szavakkal, és meglepetés kártyákkal.

A batyús adventi naptárakat el lehet készíteni gyorsan, és egyszerűen, de aki ráér, és elég ügye, nagyon profi zsákocskákat varrhat, és használhatja azt is. Ráadásul elhelyezésére is olyan sok lehetőség van, így gyakorlatilag az adventi naptár nem csak jó kis móka lesz gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt, de karácsonyi, ünnepi dekorációként is funkcionál. Az saját készítésű adventi naptár batyukat fellógathatod egy fára, vagy létrára – egy vidéki stílusú házba ezt tudom elképzelni a legjobban- vagy a lépcső korlátra, kandallóra, bárhova, ahol helyet találsz.

Az adventi naptárhoz a zsákocskák lehetnek kicsik, nagyok, színesek, egy színűek, vagy zsákanyagból is készülhet, ami fontos, hogy számozd meg őket, és ne felejtsd el belőle a meglepiket.

batyus-adventi-naptaradventi-naptar adventi-naptar-batyu diy-adventi-naptar diy-adventi-naptar-batyu karacsonyi-adventi-naptar sajat-keszitesu-adventi-naptar varrott-adventi-naptar zsakos-adventi-naptar

Még több adventi naptár

képek forrása

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply