0
Karácsony

DIY adventi naptár – papírból szépet

2014. November 14. Friday

Még mindig le vagyok ragadva az adventi dolgoknál, és még jó sok ötlet várat magára, hogy megosszam. Gyakorlatilag olyan közel van már az adventi időszak, hogy biztosan nem csak én böngészek inspiráló ötletek után, úgyhogy  most is bátran osztom meg veletek, milyen frankó dolgokat találtam a pinteresten.

Nekünk van otthon egy hóemberes, előre megvarrt, felakasztható adventi naptárunk, amit ki szoktam tenni, remélve, hogy a férjem egyszer-egyszer bele csempész nekem valami meglepit – volt már rá példa, hogy reggel nem volt üres :). Viszont én is szoktam csinálni házi készítésű adventi naptárat a férjemnek, csak mert szeretem meglepni vele, hamarosan úgyis a gyerkőcöké lesz a főszerep, őket fogjuk adventi naptárral elkápráztatni, viszont addig se vesszen el a gyermeki szellem a várakozásban, nálunk bizony van minden évben adventi naptár. Tavaly üzeneteset készítettem, egy hungarocell táblára ragasztottam fel a 24 karácsony figurás pici üzenő kártyákat, amik kinyithatóak voltak. Idén a batyus adventi naptáron, vagy az adventi dobozkákon gondolkodom.

Idén annyira sok jó ötletet halmoztam fel, amit muszáj megosztanom veletek, hogy nem ömlesztve kapjátok a jót, le tudtam bontani jó pár cikkre, így mindenki azok közül mazsolázgathat amik közül szeretne. Ugye van már batyusunk, és van ingyenesen nyomtatható adventi doboz sablon is, a dobozos adventi naptárhoz, de lesz még itt különleges, ahol az újrahasznosítás nagy szerepet kap, lesz egy ahol a varrás lesz terítéken, összegyűjtöttem pár olyat is, ahol inkább az üzenetek dominálhatnak majd az apró ajándékok helyett.

Most a papírosakat hoztam, hogy ti is inspirálódjatok az adventra. Az adventi naptárakat papírból- ha meg van már, hogy miket szeretnél bele tenni- 1 óra alatt is elkészítheted akár. Van köztük papír zacskós, gyufás skatulyás, wc-papír gurigából készült.

Nektek melyik tetszik a legjobban?

csomagos-adventi-naptar egyszeru-adventi-naptar guriga-adventi-naptar gyors-adventi-naptar gyufasskatulya-adventi-naptar karacsonyfa-adventi-naptar logos-adventi-naptar papir-adventi-naptar papir-tasakos-adventi-naptar telapos-adventi-naptar

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply