0
Karácsony

DIY karácsonyfa díszek – inspirációs ötletek karácsonyra

2014. November 17. Monday

Nincs is jobb annál a karácsonyi készülődésben, mint mikor teljes nyugalomban, átadva magad az ünnepi szellemnek mindennel elkészülsz időben, és minden ami felkerült a listádra megvalósul. Volt már ilyen karácsonyod? Nekem mindig kellett kompromisszumokat kötnöm, általában teljes DIY karácsonyt terveztem, tudjátok, mikor A-tól Z-ig tényleg mindent te csinálsz, aztán mindig közbe szólt, na mi, hát igen az idő, az élet, és az, hogy csak azért mert karácsonyra készülődünk, nem állnak meg a hétköznapok. Nem bizony, sőt, besűrűsödnek, ha bele gondolok, még a bevásárlás is több időt vesz el, mert vagy többet állok sorba, vagy épp elcsábulok, és plusz 1-2-5 órát nézelődöm a városban, az üzleteket járva, semmit, vagy épp felesleges, néha persze hasznos dolgokat beszerezve.

A házi készítésű karácsonyi dekorációkkal, és karácsonyfa díszekkel is így voltam, és végül rájöttem, hogy nem lehet minden évben mindenre sort keríteni,  ha csak nem állok neki időben. A házi készítésű karácsonyi dekorációban, DIY karácsonyi díszekben is pont az a jó, mint a boltiban, hogy évekig ugyanolyan szép marad, így  ha szeretnéd te is megörvendeztetni a családot, a lakásod, saját magad házi készítésű karácsonyfa díszekkel, kezdd el idén, és évről évre növeld a készleted. Így vagyok én a házi készítésű hópehely karácsonyfa díszekkel, érdemes megnézni.

Összegyűjtettem pár könnyen elkészíthető diy karácsonyfa dísz ötletet, amit gyorsan elkészíthetsz, nem igényel túl bonyolult műveleteket, és legtöbbjük természetes alapanyagokból áll, de legalábbis távol, a műanyag gömb kategóriától. Te melyiket próbálod ki idén? Házi készítésű karácsonyi ajándékként is elkészítheted őket.

termeszetes-karacsony mezeskalacs-karacsonyfadisz love-karacsonyfadisz karacsonyfa-disz-sk diy-karacsonyfa-disz hazi-karacsonyfa disz karacsonyfadisz karacsonyfa-diszek-hazi diszek-karacsonyrakaracsonyfa-disz-hazilag

képek forrása

 

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply Kissne Vera 2014. December 1. Monday at 04:47

    szia, a 4-ik dísznek a leírását is elküldenéd? Köszi! ( karácsonyfa, golyókkal)

  • Reply Vonatkó Gréta 2014. November 21. Friday at 15:30

    Szia. Az utolsó díszt szeretném megtudni hogy milyen anyagból van és hogy csinálod, csak a tűn átszúrod a kivágott anyagot?

  • Leave a Reply