0
Karácsony

Inspirációk az ünnepi asztalhoz

2014. December 22. Monday

Amikor megterítesz a vacsorához Szenteste, vagy a karácsonyi ebédhez, idén kicsit varázsold ünnepibbé a hangulatot. A fogásokon kívül, az asztalnak is legyen karácsonyi hangulata. Olyan egyszerűen elérheted ezt, elég egy-két gyertya, toboz, fenyő, vagy egyéb ünnepi dísz. Nem szükséges egy piros étkészlet, és angyalkáktól hemzsegő asztalterítő.

Hoztam giccses, elegáns, egyszerű, vintage karácsonyi asztali dekorációs ötleteket, így biztosan mindenki talál olyat, ami inspirálni tudja. Némelyik nagyon-nagyon tetszik, de sosem tudnám alkalmazni, ha arra szeretnénk használni az asztalt, amiért az étkezőben áll. Kivéve ha lenne egy zsúrkocsim, de akkor annak is hely kellene. így én inkább maradok az egyszerű, az asztal közepén valami gyertyás, kisebb szolidabb dísz, ami lehetőleg ne legyen magas. Vedd figyelembe a praktikusságot is, mert főleg ha többen ültök az asztalnál, és több fogás is van, akkor bizony elkél a hely a kínáló tálaknak.

hogyan-teritsunk-karacsonykor karacsoni-asztal-teritese karacsonyi-asztal-dekoracio karacsonyi-asztali-dekor karacsonyi-asztali-disz karacsonyi-asztalok karacsonyi-asztal-teitese karacsonyi-elegans-terites karacsonyi-giccs karacsonyi-hangulat karacsonyi-phar karacsonyi-teritek karacsonyi-vintage-terites teritsunk-karacsonykor

képek forrása

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply