0 items 0Ft
Karácsonyi ablakdísz – inspirációs ötletek karácsonyra

Karácsonyi ablakdísz – inspirációs ötletek karácsonyra

Itt már 1,5 héttel ezelőtt megjelentek a feldíszített házak, sőt már egy-két otthonban a karácsonyfát is látni lehet azóta. Itt nagy divat, hogy december elején már áll a fa, sőt, külföldieken kívül mindenki minimum 2 héttel hamarabb díszíti. de azért novemberben kicsit korainak tartottam. Ma, ahogy sétáltam a boltba olyan nagyon csúnya karácsonyi ablak dekorációkat láttam, hogy szívem szerint bekopogtam volna, hogy cserélje már le.

Ti mivel szoktátok az ablakokat dekorálni karácsonykor? A karácsonyi matricákat szeretitek? vagy hópelyheket vágtok ki és lógattok fel, ragasztotok fel? Én a matricákért nagyon nem vagyok oda, nekem túl mű, inkább a koszorúkat szeretem. Most is találtam pár remek ötletet, amit el is hoztam megmutatni nektek. Olyan szépek ezek a karácsonyi ablak díszek, igaz? Készülhetnek természetes alapanyagokból, süthetsz egyet mézeskalácsból,vagy épp fonal gombolyagból, vagy popcornból is összeállíthatsz 1-et.

ablakdisz-termesbol dekoracio-ablakra.karacsoy egyszeru-ablak-disz fonalbol.karacsonyra karacsonyi-ablak-dekoracio karacsonyi-ajtodisz karacsonyi-dekor karacsonyi-dekoraci karacsonyi-koszoru-lakasba karacsonyi-mezeskalacs-ablakdisz koszoru-karacsonyra popcornos-ajtodisz-karacsonyra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Animated Social Media Icons Powered by Acurax Wordpress Development Company
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers