0
Karácsony

Adventi koszorú ötletek

2014. November 11. Tuesday

Most már tényleg itt az ideje, hogy inspirálódjunk karácsonyra és főként az adventra. Elgondolkoztál már, hogy milyen lesz az idei adventi koszorúd? Összegyűjtöttem pár remek adventi koszorú inspirációs ötletet, amikhez kell néhány hozzávaló, idő és türelem, de hamarosan hozom a pár perces adventi koszorú ötleteimet is. Addig is csemegézzetek, és nézzétek meg az elmúlt évek legszebb adventi koszorúit is. Nagyon jó ötletekre bukkantam. Hozzád milyen stílus áll közelebb?

Idén is nagyon szép és új ötlettel rukkolhatunk elő.Nekem sokkal jobban tetszenek a saját  készítésű, DIY adventi koszorúk, mert abban benne van a lelkünk is, az időnk, energiánk, és sokszor a bolti annyira műre sikeredik, na meg szerintem sokkal olcsóbban kijövünk, ha saját magunk gyártjuk le. A koszorú alapot, és a dekorációt akár következő években is felhasználhatjuk, így csak 1-szer kell megvenni.

Lehet természetes hatású az adventi koszorú, vagy nagyon színes, esetleg kötött, de még mézeskalácsból készültet is találsz. Én személy szerint a természetes vonalnál maradok,és ígérem, idén nem vasárnap délelőtt készítem el! Ha megnézitek láthatjátok vagy a pirosas, vagy a fehéres hatás dominál idén, mondjuk nekem a piros minden mennyiségben jöhet karácsonykor.

advent-2014 adventi_koszoru adventikoszoru adventi-koszoru adventi-koszoru-dekoracio adventi-koszoruk adventi-koszoru-otlet advent-koszoru advent-koszoruk b5e237cb36cf4f2171718bbbdd14da69 cb2bc7490939ddbdcc04eb6a1db96884 dekoracio-adventra gyors-adventi-koszoru koszoru-advent kotott-adventi-koszoru mezeskalacs-adventi-koszoru otlet-adventra termeszetes-adventi-koszoru

képek forrása

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply