0
Fitnesz

30 napos fekvőtámasz kihívás – kezdőknek és haladóknak

2015. April 16. Thursday

Kezdd el ma a 30 napos fekvőtámasz kihívást és hozd ki a kardból a legjobbat. Hamarosan jön a jó idő, és a rövidnadrágok, szoknyák mellett a rövid ujjú és ujjatlan felsők is előkerülnek a szekrény mélyéről. Ki ne szeretne szép karokat, vállakat?

Ez alatt a 30 nap alatt végezhetsz extra súlyzós kar edzést is, ha szeretnél, és választhatsz a két program közül. Van egy kezdő és egy haladó, hogy mindenki bele tudjon kezdeni, végig is tudja csinálni. A fekvőtámasz megdolgoztatja a kar és váll izomzatát, és a 30 napos fekvőtámasz kihívás alatt fokozatosan segít erősíteni a kar izmait.

Ne felejtsd! A feszes karok eléréséhez, az integető háj, a pufi vállak eltüntetéséhez a táplálkozásodra is nagyon figyelned kell. A kettő együtt működik tökéletesen. Ha szeretnél fogyni, de nem szeretnél éhezni, vagy szeretnél súlyt tartani, de nem tudod mit egyél, mit hogyan készíts el, akkor gyere és válogass az online étrendek és táplálkozási csomagok között.

Nézd meg a videót, hogyan kell helyesen végezni a gyakorlatot – ha a kép alján megjelenő hirdetés miatt nem látnád rendesen, csak nyomj rá a hirdetés sarkában található x-re, és zárd azt be!

 

 

30-napos-fekvotamasz-kihivas-kezdoknek 30-napos-fekvotamasz-kihivas-haladoknak

Ha megosztanád másokkal is az edzéstervet, gyakorlatot, a cikket, a képeket akkor az első pár sor másolása és utána linkkel való hivatkozással ezt nyugodtan megteheted. A teljes cikk megosztásához írásos beleegyezésem szükséges! Nos, edzésre fel!

Cikk angol forrása, képek forrása

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Galli Károly 2017. January 4. Wednesday at 08:49

  A 40 fekvőtámasz 30 nap után az mitől haladó szint? Én heti 2-3x csinálok 300-400 fekvőtámaszt de még nem érzem magam haladónak. És ennyi fekvőtámasz mellett sem vagyok képes 80-nál többet megcsinálni egyben, ha mellette nem járok nagy súllyal fekvenyomni. Amikor jártam, ment a 100 is egyben, de csak fekvőtámasszal képtelen vagyok fejlődni. Van olyan edzésmódszer, amivel föl lehet nyomni egyben 100-ig, csak fekvőtámaszozással?

 • Reply Én 2016. February 15. Monday at 20:19

  118 fekvő a 4. nap nem is olyan rossz 😀 😀 😀

  • Reply Rolx 2016. December 3. Saturday at 17:11

   Hát így tényleg kihívás
   🙂

   • Reply Codrean-Mágyel Györgyi 2016. December 6. Tuesday at 06:35

    Én meg csak most vettem észre ezt a hozzászólást 😀 Javítom 😀 Bár ha valaki megcsinálja így is, hajrá! 😀

 • Reply Codrean-Mágyel Györgyi 2015. May 4. Monday at 03:57

  Szia, külön vádli edzésem nincs, de a futás pl arra is jó. Erősíteni szeretnél rá? Vagy fogyasztani? Ha felesleg van rajta, túl vastagnak érzed akkor (is) a táplálkozás nagyon fontos!

 • Leave a Reply