0
Húsvét Otthon

Kreatív és gyors húsvéti ötletek

2015. April 1. Wednesday

Legyen szó a húsvéti dekoráció elkészítéséről, vagy a húsvéti ételekről, a legjobb, ha gyorsan meg vannak. Nem kell velük sokat bajlódni, mégis szépek, ötletesek.

Nagyon szeretem a kifújt hímes tojásokat, és ha ügyes vagy, akkor el is tudod tenni őket következő évre, de ha nem szeretnél rizikózni, hogy össze törik e vagy sem, akkor válassz tartósabb megoldást te is. A kreatív ám tartós húsvéti dekorációkat, ha elkészíted idén, jövőre nem lesz más dolgod, mint előszedegetni a dobozból, és sokkal több időd marad másra.

kreativ-husvet

husveti-tojas-solisztgyurmabol husveti-tojasok husveti-tojas husveti-ajtodisz

A húsvéti menünél arra figyelj, főleg ha sokan lesztek, hogy egyszerűen elkészíthető fogásokat párosíts, a legjobbak azok, amiket beteszel a sütőbe, vagy benne hagyhatod a fazékban és csak néha-néha rá kell nézni. Amikor összegyűlik a család, akkor különösen praktikusak az előételek is, főleg ha nem szeretnél levest készíteni. Ha nagy levesesek vagytok, akkor csak egy kis diétás sajtos pogácsát tegyél ki az asztalra, amit már előző nap elkészíthetsz. A süteményeknél sem kell túlzásba esni, valami olyat válassz, ami gusztusos, ám nem túl pepecselős. Illetve kérd meg a család többi tagját, hogy ők is hozzanak magukkal 1-1 féle sütit. Beszéljetek össze, és akkor a húsvéti ünnepek nem csak a főzésről fog szólni.

husveti-sonka husveti-kalacs husveti-gongyolt-hus husveti-csirke

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply