0
Otthon Rendszerezés

Praktikus tárolók a konyhában

2015. May 21. Thursday

Biztosan állíthatom, hogy nálunk a konyha az a helyiség a házban, ahol sosincs elég hely. 1-1 bőrönddel érkeztünk Írországba, majd amikor saját háztartást kezdtünk el vezetni, és apránként elkezdtük beszerezni a legszükségesebb dolgokat mindennek tökéletes helye volt. Az a pár fűszer nagyon jól elfért a konyhapulton, az edények a szekrényben, még a műanyag dobozoknak is tökéletes helye volt. Aztán apránként, ahogy a legszükségesebb dolgok meg lettek, és még többet főztünk otthon, mert a férjemmel mindketten szeretünk a konyhában tüsténkedni, bizony együtt is megy már tökéletesen. Beszereztük a kényelmi dolgokat, lettek dísztárgyak is a konyhában, és szépen lassan úgy felszerelkeztünk, hogy most ott tartunk, addig nem vehetünk új dolgot a konyhába, amíg valami régitől meg nem válunk, vagy el nem romlik – ez utóbbi remélem még sokára lesz.

Költözéskor sokkolódik az ember még jobban, amikor beviszel pár dobozt a konyhába, hogy az elég lesz arra a részre, és az x-edik doboz után is még mindig tele a konyha. Aztán a másik sokk, amikor mindezt egy teljesen új helyen kell kipakolnod. A mostani konyhám jó nagy, mikor beköltöztünk nagyon örültem, hogy de jól el fogok itt férni, aztán a végén csak-csak meg lett mindennek a helye, és még az szekrényajtókat is sikerült becsukni, de menet közben azért jól jött néhány ötlet, amivel extra pakoló felületeket nyerhetek, vagy amivel felszabadíthatok helyeket, praktikusabbá varázsolhatom a konyhát.

Praktikus ötletek a konyhába

Összegyűjtöttem pár ötletet, ami neked is hasznos lehet. Nekem mondjuk a fazekak, lábasok a szekrényben kaptak helyet, de több olyan otthonban is jártam már ahol kevés volt a szekrény, és alig fértek el ezek a főző eszközök, egymásra pakolva a kredencben, és természetesen mikor kellett valami, az mindig legalul volt. Erre is nagyon jó fellógatós módszereket találtam.

kosar-zoldseg-tarolopraktikus-konyhai-otletek praktikus-konyha otletes-bogre-tarto oteltek-konyhaba konyhai-tarolok konyhai-tarolo konyhai-otletek konyhai- fedok-tarolasa edenyek-konyhaban

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply