0
Otthon Rendszerezés Vidék és vintage

Konyhai ötletek – lábasok tárolása praktikusan

2015. July 1. Wednesday

A konyha olyan, mint a ruhásszekrény, sosincs elég hely, elég szekrény. Legalábbis nálam! Szerencsére a konyhaszekrényben sikerült kialakítanom egy jó kis rendszert, így a lábasokat, serpenyőket könnyen elő tudom varázsolni, de sokszor a helyhiány miatt a fazekakat egymásba pakolva tároljuk, a fedők állandóan össze-vissza vannak, dőlnek és borulnak, és általában mindig a legalsó vagy leghátsó edény kell. Nagyon jó felfüggesztett fazék és serpenyő tároló ötleteket gyűjtöttem most össze.

Van ahol pusztán a praktikusság és kényszer dönt, hogy ilyet alkalmazzunk, de egyes nagy konyhákban is olyan jól mutat, pont oda illik, a konyha “dísze” a fellógatott edény halmaz. DIY megoldásokat is találtam, ahol régi rácsos kapu vagy éppen szánkó szolgál függesztésként, és tölti be a praktikus konyhai tároló szerepét.

Nekem mind esetre nagyon tetszenek ezek a fellógatott edény tárolók is, és az is, ahol a falon kapnak helyet a serpenyők, mindnek külön-külön meg van a maga helye.

praktikus-edenytartoTK fazek-tarto fazekak-tarolasa edenyek-tarolasa edenyek-fellogatva fuggo-labas-tarolo konyhai-helytakarekossag konyhai-otletek labasok-fellogatva

képek forrása

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply