Pillekönnyű, lisztmentes kenyér, 15 perc alatt. Nagyon szuper, mindössze 3 összetevő kell hozzá, és teljesen szénhidrátmentes. A felhő kenyérként elterjedt kenyér helyettesítő számomra inkább egy pillekönnyű amerikai palacsintához hasonlít, csak épp sós változatban.
Reggelire fogyasztottuk, szendvicsként. Light -zsírszegény- krémsajtot használtam, így e felől sem kell aggódni 🙂
Hozzávalók
3 tojás -szétválasztva
3 ek. light krémsajt
1/4 tk. sütőpor
A tojásfehérjét verd kemény habbá a sütőporral, a sárgáját keverd ki a krémsajttal, forgasd össze óvatosan, hogy a hab ne törjön meg. Sütőpapírral bélelt tepsibe tegyél halmokat, picit terítsd szét, majd 180 fokon előmelegített sütőben süsd 15-20 percig, amíg arany barna nem lesz. 2-3 napig légmentesen zárható dobozban eláll.
2 Comments
Helló! Köszi szépen a receptet, érdemes volt kipróbálni! A folyóssága miatt én is aggódtam, ezért nagyon szűkösen mértem azt a 3 kanál krémsajtot.
180 fokon, légkeveréssel sütöttem 9 kis halmot, így nagyon hamar készen lettek. Miután kivettem, kicsit összeestek, lehet alacsonyabb hőfokon fogom legközelebb kipróbálni.
Szia!
Most próbálom, de ez folyós!
Mit tegyek?