0
Fitnesz

Szexi, formás karok pár hét alatt

2013. April 27. Saturday

Olyan hirtelen robbant be a meleg idő, és hirtelen kerültek elő a toppok, rövid ujjú felsők, nyári ruhák, hogy idő sem maradt az átmeneti tavaszi edzésekre, amikor észre veszed, hogy bizony a póló szezonig lenne mit formálni a karodon. Éppen ezért kezd el már ma a gyors kar formáló edzéseket. Heti 3-szor végezd a következő bicepsz, tricepsz, váll edzéseket 4 körben. Ha szexi, formás karokra vágysz a löttyedt, integető izmok helyett, akkor figyelj oda a táplálkozásodra, kerüld a cukrokat és az egyéb finomított szénhidrátokat, igyál sok energia mentes folyadékot, és végezd a következő bicepsz edzést, váll edzést rendszeresen.

Vedd fel a kiindulási pózt, mint a képen, hajlítsd be az alkarod, majd nyújtsd vissza. Ismételd meg 12-szer, majd a másik karodra is végezd el a gyakorlatot. Remek tricepsz edzés
edzes-terv-karra

Szintén kitűnő tricepsz edzés ha az ágy vagy egy szék, step-pad szélén megtámaszkodsz a képen láthatod módon. Nyomd fel magad, majd engedd vissza a karod kiindulási pózba. Ismételd meg 12-szer a gyakorlatot.

felkar-edzes

Mozgasd át az egész karod, a vállad, és a hát izmait is a háromszög fekvőtámasszal. A képen látható pózból nyomd fel magad, majd engedd vissza a mellkasod a föld felé, és ismételd 12-szer a gyakorlatot. Nem egyszerű igaz? Viszont nagyon szép karokat varázsolhatsz magadnak mindössze pár hét alatt!izmos-kar-edzes Dolgoztassuk meg a váll és a mell izmait is, jó kis váll edzéssel. A kiinduláshoz vedd fel a képen látható pózt.  Engedd le a két karodat két oldalra, éppen hogy ne érje el a padlót, majd mindkettőt emeld vissza a plafonhoz és miközben behúzod mellkas elé a súlyzót engedd le a csípőd és a feneked. Majd ismét told előre a súlyzót plafon felé, miközben emeled a popsit, engedd oldalra a karokat miközben megtartod a pózt, és ismét vissza. Ismételd 12-szer ezt a váll edzést is. Otthon 1-2 kilós súlyzókkal végezve ezek váll és kar edzések csodát művelnek.

vall-edzes

 

A bicepsz edzés nagyon hálás. Nem csak az integető izommal, a tricepsszel kell sokat foglalkozni, a bicepszre is érdemes rá szánni az időt, mert ettől lesz ám igazán formás a karod. Guggolj le mélyen, könyököt helyezd a térdre, a kinyújtott karodat emeld mega képen látható pózba. Majd állj fel és emeld fel mindkét kezed fejed felett a magasba. Ismét guggolj le, úgy, hogy a nyújtott karoknál térdre támaszkodjon a könyök, felfelé nézzen a tenyér, hajlítsd az alkarod és ismét állj fel. Ismételd 12-szer.bicepsz-edzes-tervEmeld a karokat oldalsó középtartásba, az egyik kart húzd a tested elé mellső középtartásba, majd vissza, ugyanezt végezd el a másik karoddal is, és ismételd mindkét karral 12-szer. Érzed ahogy dolgozik a váll? Remek váll edzés.

vall-edzes-terv

 

Ne felejtsd el, még nem végzetél, ismételd meg az egészet 3-4-szer.

Popsi formáló, fenék gyakorlatok

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Edzés ötletek zsúfolt napokra | Rendteremtő 2016. July 28. Thursday at 14:56

    […] ötletek egy-egy területre: Bicepsz, váll és tricepsz edzés – Kar edzés otthon Formás popsi 4 hét […]

  • Leave a Reply