0
Karácsony Otthon

Öltöztesd ünnepi díszbe az ajtót

2012. November 30. Friday

Kész van már az adventi koszorúd? Vasárnap elkezdődik az adventi időszak, így így az adventi koszorú mellé elkezdheted ünnepi díszbe öltöztetni a lakást is. A karácsonyi dekorációk varázslatos hangulatot hoznak otthonodba, a fenyő és narancs illata, a gyertyák fénye, a kandallón, polcokon, lépcsőn, tükrökön, asztalon elhelyezett karácsonyi dekoráció megtöltik a lakást az adventi időszakban. Ha kész van már az adventi koszorúd, ne felejtkezz meg az ajtódíszről sem. A szép, ajtóra kihelyezett karácsonyi koszorúk jelzik, hogy te már várod az ünnepeket, és nem csak a családot tölti el melegséggel, ha már az ajtóban karácsonyi dekorációval találkoznak, de minden szomszéd, járókelő, barát kap egy kicsit ebből az érzésből.

Csodás karácsonyi ajtódísz, egyszerű, mégis pompás, ahogy a fa, és a piros szín keveredik. Csillagokkal még ünnepibbé teheted.

Egy kis hosszú tűlevelű fenyő, egy kis gránátalma, szárított bogyók, és masnik és kész is a tökéletes adventi ajtó dísz.

Készíts apró ajándékdobozokat gyufás dobozból, gyógyszeres dobozokból és főzd őket fel kör alakba. Egyedi, ötletes és nagyon kreatív karácsonyi ajtódíszt varázsolhatsz otthonodnak.

Mintha apró rőzsékből készült volna a fenti koszorú. Ötletes, egyszerű és vidám, nincs szükség másra mint pár díszgömbre, masnira, és díszített mézeskalácsra. Csak vigyázz, a szomszéd meg ne dézsmálja a karácsonyi ajtódíszed!

Bagolykedvelők figyelem! Hozz egy kis erdő hangulatot otthonodba.

Nyáron virágtartó, télen karácsonyi dekorációs állvány. A virágtartót tekerd körbe magyalból, vagy borostyánból készült füzérrel, és a virág helyre készíts szép, díszes koszorút.

Akár ajtóra, akár kandalló fölé is készíthetsz karácsonyi koszorút. Ha van kedved, időd, akkor használd ki és készíts mindkét helyre.


Giccsesnek találod a fenti karácsonyi ajtódíszeket? A megfelelő helyen nagyon pompásan mutatnak, és teljesen feldobják, az egyhangú tereket.

Tobozból, termésekből egyedi ajtódíszt készíthetsz, akár az előszoba falán is tökéletesen mutat. Fújd le hó vagy arany sprayvel, hogy fokozd a télies, ünnepi hatást.

Dupla ajtóra dupla dísz dukál. A fenyő alapú koszorúra használjunk nagyobb díszeket, így elég egy-két gömb, virág, és egy nagy masni.

Van, amikor a legegyszerűbb a legszebb, sima fenyő koszorú egy masnival is tökéletes választás.

Élő karácsonyi koszorú alapra tegyél szárított narancs és citrom szeleteket, szárított bogyót, egy két magyalt és már kötheted is az ajtódra az adventi díszedet.

Mindössze 2 természetes anyag is elég, hogy egyedi ajtódíszt készítsünk, igazi vintage ajtódísz készíthető piros, erős paprikából, és főszernövényekből.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply