0 items 0Ft
Karácsonyi Tervező

Karácsonyi Tervező

karacsonyi-tervezoIdén időben neki láttam a karácsonyi tenni valóknak. Valahogy minden évben sok-sok tervem vol, hogy mi mindent szeretnék karácsonyra. az ünnepekre, hogyan szeretném dekorálni otthonunkat, milyen sütiket készítek, milyen lesz az ajtódísz, az ablakdísz. Sajnos a végén sok minden csak terv maradt, mert mindig halogattam a dolgokat és végén az utolsó héten jutottak eszembe olyan ötletek, amiknek megvalósítása munka mellett jó pár napot igénybe vett volna.

Te is munka mellett készülsz az ünnepekre? Téged sem engednek el az utolsó 1 hétben szabadságra csak azért, hogy házi szaloncukrokat gyárthass, tele pakold szebbnél szebb díszekkel a lakást, miközben megsütöd a sütiket, megfőzöd a családi vacsorát? AKkor itt a megoldás! A karácsonyi tervezővel jó előre apránként készülhetsz, jegyzetelhetsz, és biztosan nem marad ki semmi.

Én már kitöltöttem az egészet. Szeretem a határidőnaplós, jegyzetelős dolgokat, jó feljegyezni a gondolatokat, ötleteket, listát készíteni, majd kipipálni ha kész van. Kész az ajándéklista, sőt, legtöbb ajándékot már be is szereztem.

Töltsd le és rendszerezd a tennivalóidat, hogy nyugisan készülhess az Ünnepekre!

Karácsonyi Tervező letöltése itt

1 comment

  1. Pingback: Adventi koszorú ötletek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Social Media Icons Powered by Acurax Wordpress Development Company
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers