0
Karácsony Otthon

Különleges adventi koszorúk

2013. November 25. Monday

Hétvégén már gyújthatjuk is az első gyertyát az adventi koszorún. Én még mindig ötletelek, hogy pontosan milyen is legyen, többféle tetszik, nehéz a választás. Ha szeretsz pepecselni, és szereted a vintage dolgokat, akkor biztosan neked is tetszenek a hagyományostól eltérő adventi koszorúk. Nagyon tetszenek azok a karácsonyi koszorúk is, ahol a gyertyákat tortaformákba ragaszthatod, és köré készíthetsz egyszerű, de nagyszerű dekorációt. Azon gondolkozom, hogy idén a konyhába, ha nem is adventi koszorút, de készítek egy olyan gyertyás díszt, amihez felhasználom az egyik régi, már kopott sütőformát, amit mindig tartogatok, de sütni már nem sütök benne. Ha nincs használaton kívüli formád, akkor az €-s boltokban, bolhapiacon nézz körül-vagy  a nagyinál- biztosan találsz párat. Viszont a csészés ötlet is tetszik, nagyon hangulatos. Lehet inkább ilyet készítek? Ugye? Mondtam én, nehéz a választás.

Az aktuális kedvenceim. Annyira egyszerű elkészíteni, mégis van hangulata. Persze egy high tech konyhában nem tudnám elképzelni.

gyors-adventi-koszoru

egyedi-adventi-koszoru

Letölthető karácsonyi tervező

vintage-adventi-koszoru adventi-koszoru-otlet country-style-adventi-koszoru adventi-gyertya-csesze

A természetkedvelők, mint amilyenek mi is vagyunk praktikusan felhasználhatják az ősszel összegyűjtött rengeteg tobozt, mogyorót, makkot. Tetszik a szárított almás adventi koszorú is, és a szárított virágos.

almas-adventi-koszoru advent-karacsony adventi-koszoru-makkbol adventikoszoru gyerta-advent-koszoru tobozos-adventi-koszoru toboz-adventi-koszoru koszoru-adventra

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply