0 items 0Ft
Diétás banánfagyi – legegyszerűbb cukormentes fagyi

Diétás banánfagyi – legegyszerűbb cukormentes fagyi

banan-fagyiEz a diétás fagyi oly annyira egyszerű, hogy gondolkoztam is rajta megosszam e veletek. Azonban én is csak most készítettem először, most olvastam róla először, az elmúlt pár, konyhában töltött évem alatt nem is jutott eszembe, lehet mégis hasznos valakinek.

A legjobb benne, hogy 3 banánon és egy fagyasztón kívül semmi sem kell hozzá. Persze dúsítani lehet a banánfagyit, de az alap verziót, a legegészségesebbet kóstoltuk most meg hétvégén, így ezt hoztam el nektek.

Diétás banán fagyi hozzávalói

3 érett banán

dietas-banan-fagyi Nem, ez nem vicc. Az érett banánokat hámozd meg, karikázd fel és egy dobozban fagyaszd le őket pár órára. Miután lefagytak a banánok robotgép segítségével pürésítsd. Miközben dolgozott a robotgép néha leállítottam, és az oldaláról a “felkent” banán darabokat bele kapartam. 2 kis pohárba tettem a diétás banán fagyit, és vissza tettem még fél órára a fagyasztóba.

Nem tettem bele extra ízesítést, tetszett a teljesen natúr ízvilága, de te adhatsz hozzá xilitolt, agave szirupot, egy pici fahéjat, adhatsz hozzá egy pici tejszínt, vagy cukormentes földimogyoró pürét. Egészséges, finom, krémes, nem tartalmaz hozzáadott tartósítószert, extra felesleges kalóriákat, hozzáadott cukrot.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Social Media Icons Powered by Acurax Web Design Company
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers