0
Karácsony

Különleges adventi naptárak – ötletek Adventra

2014. November 20. Thursday

DIY-adventi-naptarAzért különlegesek, mert nem a hagyományos megoldást követik, mégis nagyon szépek, színesek, vidámak, és szívesen bontogatnánk napról napra a bennük rejlő meglepiket. Ráadásul nagy részük, az újrahasznosítás jegyében készült, így aki szereti a DIY, recycling dolgokat, biztosan talál köztük számára tetszetős adventi naptárat. Olyan jó inspirációs ötletek ezek, hogy nem hagyhattam ki. A képek ismét a pinterest galériámban is megtalálhatóak.

Gyűjtsd össze a konzerves dobozokat, vagy a papír poharakat, gyufás skatulyákat, de süthetsz mézes kalácsos adventi naptárat is, és az adventi dobozkákat is kinyomtathatod, hogy neked is ott álljon a doboz piramis a nappaliban/konyhában/előszobában/gyerekszobában. Nekem ez a létrás megoldás és a fára aggatott kis házak tetszenek a legjobban, oh de a mézeskalácsosat is szívesen eleszegetném.
adventi-naptar-haz adventi-naptar-inspiracio adventi-naptar-keszites adventi-naptar-otletek Ideas Christmas shoot gyufasskatulya-adventi-naptar konzerves-adventi-naptar mezeskalacs-adventi-naptar otletes-adventi-naptar recycling-adventi-naptar szamolos-adventi-naptar vodros-adventi-naptar

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Kocsis Zsofia 2014. December 1. Monday at 17:46

    Ez tök jó jó ötletek vannak itt ezt az oldalt mindenkinek ajánlom

  • Leave a Reply